24. tammikuuta 2013

Salamavalojen räiskeessä!

 
 






 
 
Alkuviikko vierähti Vaasan suunnalla ihanassa kodissa. Kerron varmasti heti kun saamme lukea tästä. Kotikuvausten väleissä  puuhaamme Hannen kanssa paljon muutakin ja tällä hetkellä meillä kotona räiskyy salamavalot siellä sun täällä. Neilikka on ihastunut Hanneen ja hiissaakin itsensä ja kaikki omistamansa luut kuvauspaikalle. Meillä on ihana projekti käynnissä ja lupaan sen pitävän sisällään huisin jännittäviä hetkiä;). Ensi viikolla pakkaammekin sitten joulukuusen autoon ja aiheutamme varmasti hilpeyttä tien päällä kuusen kanssa hurutellessamme.
 
Alesta innostuin ostamaan kotiin röykkiöllisen iloisen värisiä tyynyjä. Perusteluksi ostokseni tekemiselle yritin miehelleni vakuuttaa niiden olleen hirrveen halpoja. Iloisista väreistä aktivoituneena askartelin perhoset lentämään taulujeni ympärille. Tyynyt aiheuttivat siis vain tekemisen meininkiä meille muuttaessaan;).
 
Yhdenlaisen perhoskuvan laitan tähän kopioitavaksi. Väritulostimella tulostamisen jälkeen siitä pääsee leikkelemään perhosia seinille lentelemään.

Linnunpesää rakennetaan täällä.
 
Nähdään!
Ilona

14 kommenttia:

  1. Tuo perhostaulu on kaunis ja Neilikka-neiti!

    Nyt kaivataankin värejä, mutta kuin tulevaa ajatellen tilasin toisen valkoisen (alpenweiss) nukkamaton.

    Kohta vaihdan punaiset sohvatyynyt limenvärisiin.

    Tuo tapettisi on iki-ihana! Mukavaa touhuviikkoa sinulle♥ Minäkin liihottelen ensi viikolla Porvoon ihanuuksissa...

    VastaaPoista
  2. Aiettä tykkään tuosta sinun olohuoneesta.

    Ja tuosta tähdestä! Minä mokoma en ostanut tuollaista heti Stokan alesta ja menin seuraavana päivänä sitä hakemaan niin kyllä oli jollekkin toiselle kelvannut. Harmittaa vieläkin. Se on tosi kaunis luonnossakin.

    VastaaPoista
  3. Soma koira. Mullakin on ruusutapetti olohuoneessa. Kuulut Huiskulaan, harrastat ilmeisesti puutarhanhoitoa? Tervetuloa katsomaan kukkakuvia blogiini!

    VastaaPoista
  4. Voi että tuo sun tapettisi on vaan kerta kerralta ihanampi :D

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo kopioitavaksi tarkoitettu kuva. Taidankin sellaisen töissä tulestella omaan käyttöön. Ihanan keväinen!

    VastaaPoista
  6. Mukavalta näyttää nuo teidän puuhailut.) Ja voih, ihania nuo pöllöt! Mistä niitä saa...??:) Tykkään ihan kamalasti valkoisesti keramiikasta/kipsitöistä ym. ja niitä aina hakusessa. Ja jotenkin olen nyt niin tykästynyt lintu-teemaan!

    VastaaPoista
  7. Mikä ihana määrä satumaisen upeita tyynyjä.
    Pyörittelin noita samoja pieniä tauluja kaupassa, ja jätin sinne.
    Nyt harmittaa nehän onkin tosi kauniit ... pitäsköhän:)

    VastaaPoista
  8. Kaunis yksityiskohta on tuo tähtivalaisin seinällä. Itseäni suretti kovin siirtää Living storyn ihanaiset tähtivalaisemet ikkunalta pois joulun mentyä. Pitääkin miettiä josko löytäisivät tiensä yleissisustukseen johonkin muualle kuin ikkunalle.

    VastaaPoista
  9. Hirveä värien kaipuu on iskenyt, vieköhän se nyt mukanaan. Puutarhahullu tunnustaudun olemaan, varmuudella tulen kurkkimaan ihanuuksia.Ihme kun en vielä ole kyllästynyt tapettiin, onneksi se ei ole niin värikäs. Kuvaa on ihan pakko kokeilla, suosittelen. Pöllöt löysin Tuurin kyläkaupasta, olisiko maksanut 8e.
    Ilona

    VastaaPoista
  10. Ihanat tunnelmat siellä <3 Ja nuo perhoset aivan ylisuloiset :) Ihana kun kohti kevättä ja kesää mennään!

    VastaaPoista
  11. Kosotäti, kipaise ihmeessä taulut itsellesi, on hauskasti muunneltavissa vaikka millaiseksi asetelmaksi. Ainosofia, ihmeesti olen tykännyt tähdestä vaikkakin se henkii vielä jouluisia tunnelmia. Tuolta Sapirasta voisi yrittää vielä saada sitä.
    Ilona

    VastaaPoista
  12. Oi pöllöjä ja perhosia, ihania! Varmasti tuollaiset perhoset sopisivät tänne meillekin lentelemään :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!