7. helmikuuta 2013

Pieni kotikolo!




 
Melko usein seikkailen lelukaupoissa etsiskelemässä inspiraatiota ja tällä kertaa ihastelin nukkekodin kalusteita huokaillen. En omista kuitenkaan nukkekotia ja myyjä vinkkasi käyttämään ovea sisäänkäyntiä pikkuruiselle kotikololle. Myyjä oli jossain nähnyt sellaisen ja mielestäni vinkki oli I-H-A-N-A. Oven maalasin laventelin sävyiseksi, ja siinä se nyt koristaa keittiön hyllyäni-kotikolo.
 
Ensi viikolla alkaa sitten uuden rakentaminen täällä. Saan työpareikseni ihan mahtavan joukon, ja olen jo valmiiksi inspiroitunut tulevasta. Lupaan viestittää remontin tiimellyksistä ja kommelluksista. Näin vanhempana tiedän jo, että kaikki ei suju kuin Strömsössä;).
 
Anrin ja Maaritin huiman kauniit kodit löysivät tiensä Unelmien Talo&Koti-lehden sivuille. Kurkatkaa ihanat kodit lehtihyllyn ohi kiitäessänne :)
 
Lupauksia tulevasta voi kurkkia Riikan blogista, ja osallistua tietysti arvontaan.
 
Ihan intopinkeänä,
Ilona
 

15 kommenttia:

 1. Onpa soma ovi! Kaunis laventelin väri! En muuten löytänyt sitä Ihana-lehteä Stockalta etsiessäni...

  VastaaPoista
 2. Tuo ovi idea on aivan ihana. Minäkin olen niitä joka aina hypistelee ja ihailee nukkekodin tavaroita. Joskus lapsena sellainen oli , veljen tekemä, mutta se ei säilynyt tänne asti. Tuon ovi- idean taidan jossakin muodossa kopioida. Kiitos taas Ilona.

  Iiris

  VastaaPoista
 3. Mielikuvituksekas idea,ja kaunis toteutus. Meidän eteisemme piirongin päällä on iso avain joka on odotellut pikkuruista oveaan jo yli vuoden päivät. Tainnut ovi parka unohtua arjen pyörteissä.

  VastaaPoista
 4. Mitkä ihanat kuvat♥

  Rrrrrakastan tuota softia lilaa...ja noita sun hyllyjä!

  VastaaPoista
 5. Niin soma ovi kotikolloon ja hih tuo ovimatto ja saappatki, ovatko barbin...Täältä voimaa ja inspistä hakemassa suureen rutistukseen isännän viiskymppisille. Vielä hetken viivyn ja sitten lentää matot pehmiään lumisatteeseen ja emäntä tuulihattujen tekkoon :)

  VastaaPoista
 6. Viehkeä idea! Ja ihailen myös hyllyjä. Miten ne on kiinnitetty seinään?

  VastaaPoista
 7. Onpa kaunista!
  Mistä nuo hyllyt ovat? Ne on tosi kauniit ja näyttävät painavilta :)

  VastaaPoista
 8. Ihana-lehti pitäisi löytyä ihan Citttarista ja Prismoistakin:)Kumma miten uudistui koko keittiö pikkuruisen oven takia, ihana jos se inspiroi teitäkin. Tuo laventelin sävy on kyllä ihku, ihan pensseli etsiskelee lisää pensselöitävää. Hyllyt on kiinnitetty runkotolppien kohdalle kulmaraudoilla ja Riikalta www.sateenkaarentaa.fi voi samansuuntaisia hyllyjä tai kannakkeita kysellä:)
  Ilona

  VastaaPoista
 9. Ihan alkaa mielikuvitus askarrella, kukahan asuu noin kauniin oven takana. Tosi mukava idea.

  VastaaPoista
 10. Tuollaisen oven kyllä haluaisin vaikkakin kyllä lattian rajaan. Vaikka kotitontun tai hiiren oveksi ;) Loistoidea!

  VastaaPoista
 11. Hauska ja suloinen idea. Nukkekoti olisi aika kiva, vaikka aikuinen olenkin... Ja pakko vielä huomauttaa että oli aika hyvä myyjä kyseessä! :-))

  t. Katja

  VastaaPoista
 12. Oi, miten suloinen pikkuhaltijan ovi <3 Ja ihanat on hyllyt muutenkin purkkiloineen kaikkineen :)

  Mukavia hetkiä sulle uusien haasteiden parissa <3

  VastaaPoista
 13. Hih hi, pakko kommentoida, jotta ostin itsekin taanoin samanlaisen oven nettikirpparilta ja juuri samaan tarkoitukseen :) Bongannut myös idean jostain ja tämä tulisi meidän rappuun, kuhan saan ensin tapetoitua ja maalattua rappuset <3

  VastaaPoista
 14. moi, mistä oot Ilona lötänyt tuota paksua lankkua jota sulla on noissa hyllyissä?
  lilukka

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!