21. heinäkuuta 2013

Täydellinen...


 
...viikonloppu on takana. Johannan ihana Odd Molly-näytös on ohi. Siellä fiilikset olivat aivan mahtavat. Näytöksen mallit olivat upean värikkäitä, erikokoisia ja erinäköisiä ihanaisia.Virpi huolehti kampauksista ja meikeistä, ja siitähän voi syntyä vain kauniita naisia. Kesäinen lava oli koottu räsymatoista ja kukkasista. Melko vauhdikasta menoa, hyvää musiikkia, kauniita vaatteita sekä upeita uusia tuttavuuksia oli päivä täynnä.
 
Lomatunnelmilla jatkettiin päivää ystävien mökillä, jossa  skoolailtiin kesäjuomalla rantamaisemissa. Pihalla juoksentelivat pikkupojat, koirat ja tietysti lampaat. Naurunremakkaa, hyvää ruokaa ja huonoja vitsejä - siitä koostuu meidän ystävyys. Kiitos Taina ja Jukka, jokaisen loman pitäisi alkaa juuri näin.
 
 Huomenna alkaa mökillä pihan rakennuspuuhat, ja levittävänä on lavoittain haketta sekä multaa. Tomerana tyttönä olen luvannut kärrätä kaiken levälleen pitkin tantereita. Aamulla siis näppyhanskat käteen ja menoksi.
 
Aurinkoa teidän päiviin,
Ilona

5 kommenttia:

 1. ☺I mikä ihanan raikas ja perhosenkeveä tunnelma teillä rinssessoilla siellä "Mollyllä". Tuo vino liehuhelma herättää viimeistään nauruhermot. Tuuliko noin tuivertanut helmat vinoon?;)
  Rantajuhlat, nam, ilo on ollut varpilla katossa,,hmm taivaissa.
  Olehan reippaana siellä hakkeinesi ja multinesi mutta varo selkää.
  Halauksin Kaisa

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttä nuo muotikuvat, sähän olet tosi taitava!! Ja kiitos jälleen piristävästä seurasta ja loman alottajaisista <3

  VastaaPoista
 3. Katsos vaan, kummitäti on päässyt kuvaan! :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!