11. helmikuuta 2014

Herkullisia hetkiä teille :)


Kuva: Prisma
 
Pitää pyytää aivan ensimmäiseksi anteeksi tätä blogitaukoa. Vuosisadan flunssa on ajanut kaiken kivan hetkeksi aikaa tauolle. Onneksi nyt onkin sitten luvassa paljon ja vaikka mitä kivaa.
 
Olen innoissani kokeillut Ostohyvitys-sivustoa. Se toimii yksinkertaisesti niin, että sivustoon kuuluvien kauppojen ostoksista saa palautuksena bonusta eli ostorahaa takaisin ostosummasta. Kauppoja löytyy sivustolta yli 450 kpl. Suunnitelmissani on tilata jatkossakin palvelun kautta, ostan sitten ihan itselleni jotain kivaa kertyvillä bonuksilla :)
 
Tänään tilasin Prisman tilauksen sivuston kautta, tilauksen loppusummaksi tuli 111,85, josta takaisin bonusta tulee 3,36e. Tilaukseen ei tullut postituskuluja lainkaan, vaan voin sen poiketa hakemassa naapurin S-marketista.
 
Prismaan päädyin tehosekoittimen vuoksi, kevättä on varmasti jo ilmassa sillä on aivan pakko surautella marjaisia herkkuja koneella. Olisiko se niin, että jos käyttää marjoja on silloin lupa syödä myös vähän suklaata;)
 
Kivaa on tässä kaikessa se, että te saatte tällä linkillä http://www.ostohyvitys.fi/puutalokoti
kipaista itsellenne suklaalevyn, ja pääsette samalla kokeilemaan, mitä kaikkea ostohyvityksen sivuilta löytyykään.
 
Herkullista tiistaita sinne,
Ilona
 
Blogiyhteistyö
Ostohyvitys

6 kommenttia:

 1. Onpa kiva pupukuva ja just nyt muistin, että laitan ostoslistalle Leafin munia; Kiitos muistutuksesta;)

  Me reissaamme ostoshyvityksillä. Siinä on ideaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne munat ovat ihan parhaita :) Aika jännittävä systeemi, reissuun olisi ihana päästä.

   Poista
 2. No on vähän ihmeteltykin mihis proufa on kadonnut. Mutta ei siis onneksi minnekään. Kaunis kauni munakuva. Enteilee kevättä jesss.
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän minä, nyt uuteen nousuun flunssan jälkeen :)

   Poista
 3. Ihana pupukuva :) Tilasin muutamastakin paikasta ostoshyvityksen kautta ja palautusta piti kertyä mutta ei ole rahoja näkynyt. Aikaa kulunut jo yli puoli vuotta. Luulin että on ihan humpuukisivusto mutta jos sait palautusta niin ehkä toimin jossain väärin.

  VastaaPoista
 4. Oi,tiedätkö ne varmasti näkyy tuolla tilillä. Kysäise vain asiakaspalvelusta asiaa. Palautuksilla saa tilattua kaikista niistä liikkeistä, jotka siellä ovat :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!