3. marraskuuta 2014

Huih!

 
En ole kovinkaan hurja kameran rakastaja, joten minulle on aivan hurjaa julkaista täällä omia kuvia - nyt olen päättänyt skarpata tässä asiassa. Ihailen niitä, jotka ovat linssin kanssa parhaita kavereita ja näyttävät upealle valossa kuin valossa. Pyhäinmiestenpäivänä meidän pieni mies sitten käski äidin pysyä hetken hiljaa ja hihittelemättä - siitä syntyi tämä kuva ja monta muutakin - pysyin paikallani ihan kiltisti. Lauantaina oli aivan pakko ihailla luonnon tekemiä huurteita, joita oli ihan kaikkialla. Ihan salaa toivoisin pakkasta ja lunta.
 
Huurteisen kauniita pakkaspäiviä odotellessa,
Ilona

12 kommenttia:

 1. Kaunis kuva ja onhan se hienoa saada kirjoittajalle kasvot... :)
  Pakkasta odottelen minäkin ja sopivasti lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti on tuo jännitys kysymys - lasta ei jännitä itse :) Ihana olisi saada lumivaippa puutarhaan <3

   Poista
 2. Minäkin koitan skarpata ihan samassa asiassa. Sä olet kyllä kaunis ja freessin näköinen :)

  VastaaPoista
 3. Täällä ihan sama, en osaa olla kameran edessä ainoastaan sen takana. Sillon tällön skarppaan ja kokeilen miltä se tuntuisi olla kuvattavana ja joskus jopa laittanut blogiin kuvia, et kuis hullun käy. Sinun ei kyl tartte olla huolissaan, tosi kaunis. :) Eilen aamulla huomasin maan peittyneen valkoiseen huntuun, mutta iltaan menessä se oli jo kadonnut. Tule talvi pian, tykkäisin.

  VastaaPoista
 4. En osaa minäkään kameran edessä olla luonteva; se vaan on niin vaikeaa. Hyvinhän sinä osaat kameralle poseerata, niin luonnollisesti hymyilet tuossa kuvassa.

  VastaaPoista
 5. Mustakin on kivaa kun blogi saa kasvot. Mäkään en oo vähään aikaan näyttäytynyt blogissa. Ehkä olis taas aika.

  VastaaPoista
 6. Olipa todella kiva, että blogi sai kasvot - ja kauniit kasvot saikin! :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis kuva sinusta ja kauniita kuvia hallan vierailusta.

  VastaaPoista
 8. Ihana kuva sinusta <3. Itselläni on sama "ongelma", en millään olisi kuvattavana :). Mukavaa viikon jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 9. Sinä olet hyvin kuvauksellinen niistä kuvista päätellen joita sinusta olen nähnyt. Joten älä enää arastele. Mukavaa lumen ja pakkasen odotusta! Niitä odotan minäkin :) Katariina

  VastaaPoista
 10. Kaunis kuva :) Musta on aina niin kiva nähdä blogeissa kasvoja. Ja tietkö jotenkin luulen, että kun kuvaajana on joku rakas, niin sitä saattaa jopa rentoutua sen verran hetkeksi, että kuvattavana oleminen ei ole ihan kamalaa :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!