18. joulukuuta 2016

Winter wonderland!


 

 
Lumi on tehnyt kauniiksi kotipihan ja koko lähimetsän puut. Minusta pihan kauneimmat koristeet on luonnonmateriaaleista sidottuja, aitoja ja eleettömiä. Omenat huurtuvat pakkasessa kauniiksi ja havujen päälle yöllä satanut lumipeite saa ne näyttämään aivan erilaiselle. Tosin hankeen unohtunutkin joulupallo näyttää uskomattoman kauniille lumisateen jälkeen. Meidän pihan jättimäisen kotikuusen koristelen usein jouluksi lasikoristeilla. Koristelu jää kuitenkin näin pienellä ihmisellä alaoksien korkeudelle. Olen vuosia haaveillut valoköynnöksistä, jotka kiipeäisivät aina kymmenen metrin korkeuteen saakka - rakas aviopuolisoni ei kuitenkaan ole syttynyt tämän naisen villeihin valoajatuksiin, hassua ;).
 
Minusta joulun aikaan saa olla ihan lapsellinen ja villi. Luulen sen pätevän meihin kaikkiin, sillä eilen kävin 75-vuotiaan anoppini kanssa jouluostoksilla ja molemmat sorruttiin lumihiutaleilla täytettyihin lasipalloihin. Nyt ravistelemme innoissamme niitä kilpaa - aika huvittavaa!
 
Ilona
 
 
 

7 kommenttia:

 1. Lumi kyllä ehdottomasti kaunistaa kaiken. Mukavaa joulun odotusta Ilona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Outi, toivotaan valkoista peitettä jouluksi <3

   Poista
 2. se on kiva ostaa joskus ihan sellaista ettei välttämäti tartte. Kivaa joulun aikaa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauskaa, miten tuollaisen pallon katseluun jää kiinni - ylpeänä täällä sitä esittelen sukulaisille ja ystäville ;)

   Poista
 3. Taas upean tunnelmallisia kuvia! Ihana lukea tekstiä josta välittyy aito tunnelma ja hassun hauska meininki. Elämä ei oo niin vakavaa, kiitos elämänmakuisesta blogista!

  Sanna/vanharakkaus blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa nauroinko eiliselle - tulit kylään juuri sopivasti kaiken keskelle. Koiria, teinejä, sukulaisia, Mikkoja ja ties mitä tupa täynnä. Oli kiva nähdä ja kahvitellaan ihan pian oikeasti rauhallisemmissa tunnelmissa ;).

   Poista
 4. Rauhaisaa Joulunaikaa ja kiitos kuluneen vuoden blogista, toivottavasti ensivuonna tavataan jonkin puuhastelun merkeissä..:)
  Terv. Päivi

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!