9. tammikuuta 2017

Salaisuus!
Kirpakat pakkaspäivät ovat ihan parasta talvessa. Aurinko kimaltelee hangilla ja kuura tekee talventörröttäjät kauniiksi. Lenkkipolulla on  pysähdyttävä ihastelemaan ympäröivää luontoa. Huomaan usein kuvatessani kauneutta hymyileväni - joskus jopa tuuletan nähdessäni maailman eri tavalla linssin takaa.
 
Hauskaa, muutaman kuukauden ajan olen nähnyt kaiken hieman eri tavalla. Olen jännittänyt niin, että mahan pohjassa tuntuu. Ystävät ovat voimistaneet päätöstäni loikata tuntemattomaan. Päätös on muuttanut minua hyvällä tavalla. Syvä kunnioitus miestäni kohtaan, joka antaa minun villiintyä ja matkustaa toiselle puolelle Suomea haaveeni toteuttamiseksi. Sitä en tiedä, minne polkuni johtaa - mutta tiedän tämän tuntuvan tänään hyvälle. Minulla on paljon opittavaa ja yritän pysyä paikallani kuunnellessani viisaampiani - ;). Opiskelupaikan saaminen on minun vuoteni huippuhetki, jonka avulla toivon voivani pysäyttää hetken, joka saa minut hymyilemään.

Nähdään heti rumban rytmien vaihduttua kotimaan pakkasiin ;).
 
-Ilona-

26 kommenttia:

 1. Opiskeluun lähteminen on aina hurjan jännittävää. Lisää jännitystä tuo se jos paikka on kaukana kotoa. Aikuisena opiskelu on niin paljon erilaisempaa kuin nuorena opiskelu, kaikki tuntuu niin mielenkiintoiselta, että ei malta edes nukkumaan mennä. Hurjasti onnea sinulle ja muista nauttia joka hetkestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihanasti kuvailit tuota. En malta nukkua ja ihan pyörin innoissani ympäriinsä. Kiitos - nautin!

   Poista
 2. Kauniit kuvat! Oikein paljon onnea uusiin suunnitelmiisi!

  VastaaPoista
 3. Onnea opiskelupaikasta ja hyviä rumban rytmejä <3

  VastaaPoista
 4. Tuo opiskelupaikka on niin sinun juttusi!! Onnea siitä vielä! Ja annahan lanteiden keinua rumban tahtiin ja nauti täysillä ystäväni! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ystäväiseni kannustuksesta - mahtava olet <3 Keinahtelen ja nautin!

   Poista
 5. Ihania kuvia jälleen tuo keittiö ja ikkuna ja ja...aah ei voi kuin ihailla...Onnea opiskelulle..ETHÄN vain lopeta tätä blogiasi tätä on niin ihana katsella ja lukea olet piristänyt monta päivääni...kumpa löytäisin tuollaiset keittiön lamput ovat vain niin tosi upeat!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla - taukoja saattaa blogissa olla, mutta en lopettamassa ole. Valaisimet on Jeanne d` Arc- livingin niitä voisi löytyä jonkun jälleenmyyjän varastoista, toivotaan että onnistaa.

   Poista
 6. Onnea opiskelupaikasta! Haaveita on hyvä toteuttaa!
  Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne - täällä jo jännätään tulevaa ;)

   Poista
 7. Onnittelut täältäkin! Näin "aikuisena" motivaatio on kohillaan! Itse lähdin jo 90-l lopulla kauas kotoa viljapeltojen keskelle pieneen kylään oppimaan ihania juttuja ja se oli varmasti yksi parhaista päätöksistäni. Joten junat ja bussit kulkee, nauti täysillä!
  Ja iso kiitos ihanista ja inspiroivista postauksistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiisu, nautin kyllä. Jännittävää näin aikuisena sukeltaa oppimaan uusia asioita. Junat tosiaan kulkevat ja ovet on ihana avata tulevaan.

   Poista
 8. Onnea ja menestystä valitsemallasi uralla:) jatkuuko sama aihe...
  Kaikkea hyvää alkavalle vuodelle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, sisustaminen taitaa kiertää verissä, siitä en taida päästä eroon. Matka siis jatkuu samalla aiheella toivottavasti uudella jännittävällä tavalla.

   Poista
 9. Oi mä löysin nyt timantin :) ihana blogi ..kirjat tuttuja ja tv stäkin jotain.Itse aloitin blogin eilen..täällä silmät hämmästyksestä pyöreänä seuraan toinen toistaan ihanampia blogeja.Iloista tiistaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana olet! Ympäri mennään ja yhteen tullaan - kiva kuulla sinun poikenneen tänne :)

   Poista
 10. Upeita kuvia <3 Löysin tieni ihanaan blogiisi ja lukijaksesi heti jäin <3 Onnea opiskelupaikasta :) tsemiä :) Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos. Kiva saada viestiä kyläilystä - kurkkimaan varmasti poikkean kylässä.

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!