25. maaliskuuta 2017

Kuvauspäivä Katjan luona

Olen juossut villisti pipo päässä keinuen Hiekkaharjun kartanolla. Vaikka ensimmäistä kertaa olen kartanoa ihaillut jo kymmenen vuotta sitten on täällä aina jokin paikka, joka yllättää uudella tavalla. Jos en olisi naimisissa, minun pitäisi mennä naimisiin vain koska kuvissa vilahtava puimala on niin kaunis juhlapaikka. 


Eilen kameraan tallentui kartanoa emännöivän Katjan kuvia. Patrones Katja Kuusisen rouheita maalaisruokia on kuvattu tulevaa varten eri päivänä. Mukanani kulki oma valomies, tosin turhaan. Luonnonvalon heijastellessa puimalan ikkunoista oli tunnelma ihanan satumainen. Valomieheni siis tyytyi kahvittelemaan kartanon keittiössä, sillä välin kun otin Katjan mielestä telemark-tyyppisiä hyppelyitä kuvatessani.

Nyt jään odottamaan valomiehen uudelleen kosintaa, että pääsisin ensi kesänä Hiekkaharjuun viettämään häitäni. Hieman kiire saattaa tulla järjestelyissä, mutta Katja on luvannut hoitaa kaiken tarvittavan :).

-Ilona-

Ps. Katjan Instagramin löydät täältä @katjakuusinen

6 kommenttia:

 1. Tulin sanomaan aurinkoiset moikat Ilonaiselle, ja kauniista jutusta uudeessa lehdessä mainitsemaan. Ihana se teidän lasipalatsi. Halit sinne. ♥ -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :) pikkuruinen palatsi siellä nököttää odottamassa kesää- voi, jospa tulisi pian! Halaus - Tiina sinne!

   Poista
 2. Oi mikä miljöö...ja nuo ruutuikkunat...en kestä!!!
  Voishan sen vihkivalan tietysti uusia!!! Miestä en vaihda,mutta uudet valat vannon mieluusti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - ihan samaan päädyin. Hih, valojen uusimista siis odotellessa!

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!