1. elokuuta 2017

Powerparkin vieraana


Matka Pohjanmaalle on ehkä kesällä kaikkein kaunein. Latonäkymää ei kyllästy katselemaan. Peltojen laitamille piti pysähtyä poukkoilemaan kameran kanssa. Oma kesäapulaiseni hurautti sillä välin kopterillaan taivasnäkymää kuvaamaan. Hauskaa huomata, miten säntilliselle pellot lintujen korkeudelta näyttävätkään.

Latojen ohi kaartaneen matkan jälkeen päätepysäkkinä oli Powerpark. Huvipuisto, josta voi poimia sisustusideoita ;). Ihan varmastihan meillä jokaisella on tarve vankkurivaunuille, Röllin töllille ja raidallisille uimakopeille - eikö ;). Ryhmä Rämän kanssa uskaltauduin maailmanpyörään ja kummitusjunaankin - edellisestä kerrasta on aikaa muutaman kymmenen vuoden verran. Saattaa olla, että vietin osan junamatkasta pää miehen kainaloon piiloon sujautettuna ;). Teinien testiryhmä kiersi jokaisen laitteen ja kieputtimen moneen kertaan. Lopputuloksena oli päätös tämän kesän parhaasta huvipuistosta.

Juuri nyt on helppo upota Pohjanmaan kauneuteen ja huvipuistoon väreihin. Taidan tallettaa kaikki riemun kiljahdukset visusti talvea varten.

- Ilona-

Yhteistyö Powerpark7 kommenttia:

 1. Onpa kauniita ja niin kesäisiä kuvia!
  Power parkiin en taida tänä(kään) kesänä päästä, mutta Pohjanmaa odottaa lomalaista ensi viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohjanmaalla näyttää niin ihanalle - latomaisemaa katsellessa miettii väistämättä, miten upea historia niillä on. Aurinkoa ensi viikon lomalle :)

   Poista
 2. Ihania kuvia. Ennen oli joka laitteessa roikkumassa pää alaspäin ja kieppumassa ties miten. Eipä enää vanhan vatsa kestä moista touhua. Pitäydyn ihan noissa veturilaitteissa ja ehkä siinä maailmanpyörässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattele - nyt se veturikin menee kovaa ;). Onneksi meille lapsille on tarjolla junakyydit ja hitaasti taivaalle lipuvat maailmanpyörät.

   Poista
 3. Ihanat kuvat! Hauskat maalatut kävyt! Mukava, helppo askarteluvinkki lapsukaisille Mukavia elokuun päiviä Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri mietin käpymetsälle menoa ;) Lempeitä elokuun päiviä Leena sinne!

   Poista
 4. Ohi on ajettu Poverparkin, mutta ei koskaan käyty. Kivoja kuvia oot laittanut tänne katseltavaksi.
  Täällä lakeudella silmä lepää. Hieno kuva tosta pellosta ja ladosta.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!