5. lokakuuta 2018

Se tunne - kun pakahtuu ihastuksesta ;)
Välillä poden huonoa omaatuntoa siitä, että en ennätä käydä täällä juttelemassa teille kuulumisia riittävän usein - mitä ikinä ne ovatkaan ;). Myönnän sujauttavani kuvia päivän varrelta usein tänne ja tänne.  Mielessä olette kuitenkin kovin usein. 

Tällä viikolla meillä kotona kävi toimittaja, joten jäin pohtimaan vastauksia hänen kysymyksiinsä. Onhan se tavallaan jännittävää, miten joskus onkin itse vastaajan paikalla.  Kiltisti kerroin pakahtuvani syysaamujen kauneudesta, meidän lintulaudan vieraista, kukista ja ihmisistä joiden luona olen vieraillut. Kerroin myös isäni ajaneen kirjastonautoa - ja senkin, että häntä kutsuttiin Aapiskukoksi ;). Tunnustin olevani karjakko ensimmäiseltä ammatiltani. Paljastin myös  tavanneeni mieheni muutaman kymmenen vuotta sitten Tennan takapihalla, jossa hän leveästi lupasi elättää minut.

Kerroin paljon muutakin, sillä elämä on ollut hurjan jännää - ja tulee sitä varmasti olemaan.


Tänään fiilistelen Minnan ja Uffen kodin tarinalla, joka on ihan hurjan upea. Yhden upean päivän vietin heidän vieraanaan. On niin hienoa nähdä se tunnelma kuvina ja teksteinä. Kiitos Minna ja Uffe - ikimuistoinen päivä!

Minnan ja Uffen ihanainen koti löytyy lehden sivuilta ja täältä


Ilona


10 kommenttia:

 1. Hei! Tuo Maalla lehti täytyy kyllä käydä ostamassa. Mutta onko sulla jossain listaa missä näkyy kaikki julkaistut kirjasi. Yritin etsiä, mutta mistään en sellaista löydä, kun kuitenkin sinulta on ilmestynyt yli kaksikymmentä kirjaa kymmenen vuoden sisällä ja minullakin on ilo iso kasa niitä omistaakkin, mutta ei kaikkia. Joten toivoisin sellaista listaa niin näkisin mitä minulta puuttuu. Kiitos jo etukäteen ja ihanaa joulun odotusta sekä syksyn jatkoa. T. Tiina Puustinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa hei Tiina - ihana kuulla. Hurjaa tosiaan, että kirjoja olen saanut kirjoittaa niin monta. Listaan kaikki sinulle tähän, ensimmäistä voi olla vaikea löytää, mutta vinkkaan kyllä, jos tiedän jonkun olevan luopumassa. Ihanaa syysaikaa Tiina täältä sinne :)

   Sateenkaarentaa
   Villa Charme
   Villa Sukka
   112 ruutuikkunaa
   Koti lehvästön varjossa
   Elämää valkoisessa puutalossa
   Unelmien piilopaikka
   Talven taikaa
   Lumoava Joulu
   Innostu&Onnistu
   Kaunein joulu
   Talossa ja taivasalla
   Mansikkapaikka
   Kesäpesä
   Talven hopeiset hiutaleet
   Hulivilin onnenhetket
   Tärkeimmät hetket Kauneimmat ajatukset - kalenterikirja
   Satumainen joulu
   Tervetuloa Jouluun!
   Sekaisin kesästä
   Kokonainen

   Poista
  2. Kirjailija ohoi... oot kirjoittanut niin paljon kirjoja, että itse olet unohtanut listasta Hurmaava Huvila kirjan ;) Kiitos kuitenkin listasta ja laskin itse löytäneeni 22 kirjaa ja sinun listassasi on vaan 21 ;)

   T. Tiina Puustinen

   Poista
  3. Hih, mielessä oli ja nyt se jäi kirjoittamatta, ihana Hurmaava Huvila <3

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja kaunis postaus! Mukavaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Satu - syksy on vain niin kaunis!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!