17. joulukuuta 2018

Jouluviikko, vuoden paras viikko ūüíó
                           ūüíóūüíóūüíóūüíóūüíóūüíóViime viikko oli t√§ynn√§ yll√§tyksi√§, pieni√§ ja suuria. Yritin aluksi pysy√§ kelkassa mukana, mutta parempi, ettei ehk√§ yrit√§ lainkaan. Roikkuu vain takarivassa kiinni ja antaa vauhdin kiihty√§ ūüėä. Ty√∂p√§iv√§t venyv√§t, mutta sit√§ ei tied√§ttek√∂ huomaan. En koskaan mieti, ett√§ en tahtoisi l√§hte√§ t√∂ihin. Toki on ihana palata kotiin, mutta niin hienoa my√∂s tavata uusia ihmisi√§.

Viikonloppuna meill√§ vietettiin pikkujouluja, vanhat yst√§v√§t saavat aina hymyilem√§√§n. Samalla aaltopituudella on hienoa heitell√§ suunnitelmia yhteisiin seikkailuihin. Huomasinkin l√∂yt√§neeni kalenteriini aikaa ihan vain muutaman sanan johdattelemana. Korpiel√§m√§ kutsuu t√§t√§  ja yst√§v√§n perhett√§ hetken p√§√§st√§.


Tuleva vuosi on aivan hurjan jännä, ihan jännitän jo valmiiksi. Juuri valmistelen joulusaunakuvauksia ja hurautan heti tapaninpäivänä kohti Sotkamon talvimökin tunnelmaa. Tosin välissä piipahdan Tuusulassa, jossa joulustellaan jo perjantaina. Oma koti täyttyy aattona rakkaimmista, uusista ihmisistäkin - mutta olen luvannut tilaa löytyvän jokaiselle.

Loppuvuosi on jotenkin hieno, silloin saa p√§√§t√∂kseen asioita - joita on tehnyt tovin. T√§ll√§ viikolla julkaistiin oman kotikaupungin Visit √Ą√§nekoski - sivut. √Ą√§rimm√§isen upeaa oli sujauttaa omia kuvia mukaan sivujen tunnelmiin.

Nyt tied√§ttek√∂ suuhun sujahtaa suklaata, se  on varma ūüėė

Ilona8 kommenttia:

 1. ...Se hetki kun hiljalleen alkaa sataa lunta <3

  VastaaPoista
 2. Niin kauniita kuvia. Lumikuvia on tänään tullut napsittua täälläkin.
  Ihanaa viikkoa sinulle Ilona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, ihanaa lunta tullut kaikkialle. Se kirkastaa mielen, vaikka ajatus harhaileekin muualla.

   Poista
 3. Tosi kauniita kuvia!
  Täälläkin onneksi on nyt lunta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lumipeite on yltänyt hienosti kaikkialle - taidetaan saada valkoinen joulu.

   Poista
 4. Miten uttua, tunnelmallista ! Joulunaika on parasta mitä tiedän, suklaan jälkeen ! Hyvää Joulua !

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!