26. heinäkuuta 2019

Upea kesä


Kesä on ollut ihan huippu. Kamera on matkannut pelloilla, metsissä, järvellä, mökeillä, kodeissa ja puutarhoissa. Muistikortteja purkaessa voi olla vain äärettömän iloinen, olen saanut kuvata jokaisen niiden hetken kuvaksi. Reissuilla on tullut naurettua niin paljon, että löytyy selitys rypyille - siis eihän niitä muutoin, kuin naurun vuoksi olisi. On jännittävää, miten ihmiset osaavat yllättää. Koskaan en tiedän, mitä tien päässä odottaa - se on ihan mahtavaa!

Tällä viikolla kamera on viipynyt erityisten kanssa, pienissä häissä, maalaismaisemassa ja puutarhassa. Osa tunnelmista jää ensi kesän lehtien sivuille kertomaan hienoista kesähetkistä. Suunnitelmissa onloppukesän kuvaukset, joissa viipyilee lempeä auringon valo. Tänään on päätetty kuvauspäiviä, joissa varmasti sattuu ja tapahtuu. Tyhjennän siis muistikortit valmiiksi - seikkailut odottavat ikuistamista.

Instagramissa yritän sujauttaa kuvia myös kotikaupungin kuvatulvasta - juuri nyt sen sivut ovat täyttyneen hymyistä. Niitä pääset kurkkaamaan tänne.

Aurinkoa, Ilona

2 kommenttia:

Ihanaa olisi lukea viestisi!