19. elokuuta 2021

Viikonlopun kuvaussuunnitelmaLauantaina vien kuvausporukan kanssani kauneimmalle kuvauspaikalle täällä kotikaupungissani. Luontokuvauspäiväksi on luvassa hieman pilvistä, mutta sateetonta säätä. Syksy ja tämä valon pehmeys on mielestäni ihan paras aika luontokuvaukselle. Ihana kaivaa kaapista vaelluskengät ja retkivarusteet. Testaamassa olen jo käynyt nuotiotulia, niiden vetovoima on liian suuri vastusteltavaksi.

Kuvausohjeita kirjoitellessani mietin, miten hienoja hetkiä kameran takana on ollut. Juuri silloin, kun aallot tyrskyvävät tai myrskypilvet nousevat päälle. Henkeä saa ja pitääkin pidättää karhukopeilla. Joitakin retkiä ei vain voi koskaan unohtaa. Usein ajattelen, että on niin onni - että meillä on kuvat muistuttamassa retkistä. Ehkä sielläkin kaivetaan reppu kaapista ja lähdetään viikonloppuna luontoa ihastelemaan.

Sateet väistävät täällä jo ainakin hetkittäin. Pian ollaan taas syysauringon kuivaamia.


Rentouttavia viikonlopun päiviä jo täältä sinne, Ilona


Kuvat tallentuivat kameraani Färsaarilla, mietin kuvatessani - millaista olisi mökkeillä pienessä, mustassa mökissä keskellä ei mitään ;)

2 kommenttia:

  1. Wau! No juuri samat mietteet heräsi, kun katsoin tuota pientä mökkiä kiviseinineen. Hyvin kiehtovaa ja hyvin kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vallan valloittava paikka, ikinä ei unohda retkeä sinne :)

      Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!