21. joulukuuta 2022

Vihreät keittiökaapitVihreä keittiö on ollut salainen unelma. Keittiön kaapistojen ovivalinta tuli entisten kohdalla tehtyä nopeasti. Hieman liian kylmän harmaan sävy sinersi sisustajan silmissä. Keittiön maaliseinän vaihtuessa ovet alkoivat herättää huomiota enemmän ja enemmän. Törmättyäni Ideal - keittiöiden Alho ovimalliin ja sen sävyvaihtoehtoihin oli perääntyminen mahdoton. Oven sävyksi voi valita minkä tahansa Tikkurilan Symphony -värikartan sävyistä. Meidän oven sävy on Rautatie V495.

Keittiön ovet tilattiin entisten ovien mitoilla. Vanhoissa ovissa oli tuplat isojen laatikoiden etulevyissä. Ne muutettiin yksiosaisiksi samalla. Tunnelma rauhoittui ainakin minusta. Remontissa vaihdettiin vain ovet, laatikoiden ja kaappien rungot eivät kaivanneet päivitystä. Vaihtaminen tehtiin itse, siihen meni yhdeltä mieheltä kaksi päivää.  Kiinnitysreiät laatikoita varten tehtiin poraamalla, sapluuna avusti kätevästi oikean paikan löytymistä. Poraan teipattiin reiän syvyyttä rajoittava merkki, jotta reikä ei vahingossakaan menisi läpi. Oviin asennettiin samat vetimet, kuin aikaisemminkin. Niiden metalliosat päivitettiin pehmeän antiikkikullan sävyiseksi spraymaalilla.

Täällä tykkään ihan hurjasti, keittiö tuntuu nyt juuri oikealle. Sen pehmeä vihreys, salainen unelma on minusta paras joululahja. Olen iloinen, että uskalsin. Voin suositella Ideal-Keittiöiden asiakaspalvelua ja toimitusta - kaikki sujui mutkattomasti.

Remonttipölyt ennättävät laskeutua jouluksi. Toivotan rauhallista joulua ja onnellisinta alkavaa vuotta.
Ilona

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa olisi lukea viestisi!