2. huhtikuuta 2012

Juhlahumua!








Viikonloppu on takana ja oli aivan ihana nähdä ystäviä ja voittaa itsensä kiipeämällä lavalle. Kiitos valtavin tsemppauksista ihan kaikille! Lauantaina meillä juhlittiin miehen syntymäpäiviä kaikkein lähimmäisten kanssa. Innostuin leimailemaan höyheniä servetteihin ja lakanoihin jotka sitten toimivat pöytäliinoina. Lidlistä löytyi sopivasti kirjainleimasin, jolla pieniä sanoja ilmestyi ihan valtoimenaan. Seinätkin sai höyhenistä pläjäyksen, hauskaa koristelua. Täytyy vain osata lopettaa ajoissa:)

Kirjamessuilla jutusteltiin tuosta Koti lehvistön varjossa -kirjasta. Siellä me sitten seisottiin rinnakkain Sateenkaarentaa Riikka ja minä miettien tulevia seikkailuita. Ihana ystäväiseni myy kaikkia kirjojani niitäkin joita ei enää muualta saa, tämä on minulle jotenkin ihan suunnattoman suuri asia. Ihan mahtava seikkailu takana ja toivottavasti edessäkin.

Iloa tulevaan viikkoon!
Ilona

13 kommenttia:

  1. Kiitos Ilona itsellesi ja ihana oli olla messuilla mukana, taas niin paljon ajatuksia ja suunnitelmia päässä, kiitos aina niin inspiroivasta seurasta! ;)

    Jatketaan kohti uusia seikkailuja!

    Riikka

    ps. Jannelle onnittelut!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania nuo sulka-kuvat.Kakku näytti tosi herkulliselta - onnea miehellesi!Mukavaa alkavaa viikkoa.Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  3. Onpa juhlan tuntua kuvissa ! Mäkin ostin ton leimasimen ! kiva idea tuota höyhentä painella niin tekstiileihin kun seinäänkin :)
    Mukavaa pääsiäis viikkoa ♥

    VastaaPoista
  4. Vau, minä jo ihmettelinkin että minkäs kanan sinä olet kyninyt ja höyhentänyt juhlan kunniaksi :DD

    Perhana, mulla edelleenkin sen sun tulevan kirjan ennakkotilaus tekemäträ, enkä ehdi nytkään kun kiire jo töihin!!
    Mutta kyllähän sinä muistuttelet, jookos :)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihastuttavan näköistä, Ilona!
    Leimaaminen on hauskaa puuhaa ;D

    Onnea synttärisankarille!

    VastaaPoista
  6. Voin vain kuvitella teidät kaksi siellä~~~~
    Onnittelut onnistuneesta viikonlopusta ja onnenpipanoita myös miehellesi, aikamoisen enkelin on omakseen saanut.
    Tunnelmallista pääsiäisen odotusta.
    Kaisalta

    VastaaPoista
  7. Onnittelut Jannelle! Ja tosi hyvin meni esiintymisesi messuilla, sitä oli mukava kuunnella.

    VastaaPoista
  8. Leimaus on mulle melko uusi juttu. Joulun aikaan ostin ensimmäiset musteet ja leimasimet. Onko kankaalle joku erilainen muste kuin paperille?
    Todella kauniita höyheniä sulla siellä :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos Riikka ja Taina ihana oli kun tulitte paikalle, ei jännittänyt sitten enää ollenkaan. Riitta, ihastuin tuohon leimasimeen ihan heti, todella kaunis, kipaisenkin katsomaan mitä olet keksinyt leimailla. Pepi, kanan juu helmikanan höyhenet pöllyyttelin:)Leimaaminen tosiaan vie mennessään ja Kaisa, naurattaa kyllä ajatuskin meistä Riikan kanssa tomerana seisoskelemassa. Mari, ainakin Sinelli myy leimasimia jotka käy kankaalle, puulle ja paperille. Kangasvärikin sopii leimailuun.

    VastaaPoista
  10. Kuulostaa ihanalta...:))
    Olet avannut aivan uusia ovia lisää.
    Ihastuttavia höyheniä!
    Jaana

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana höyhenleimasin. Saisiko kakun ohjeen??????? Mistä leimasin on ostettu?

    VastaaPoista
  12. Ilona, mikä harmi, että minulla oli alunperin se klo 11 aika...Emme sitten voineet enää jäädä tunniksi sinne pyörimään kun kaksi kassia jo ja Olga odotti kotona. Olisin niin tavannut myös Riikan ja tietysti sinut...J:n kanssa juutuin keskustelemaan ja muuta sellaista.

    Kiitos♥

    VastaaPoista
  13. Leimasin löytyisi Sinelliltä ja kakku on lahja mutta keksipohjalla, tuorejuustotäytteellä ja mustikoilla pitäisi tulla väreiltään samanlainen. Leena olisi ollut ihana nähdä, mutta ennätetäänhän me nähdä ja jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Odotetaan jännityksellä mitä tuleva tuo.
    Ilona

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!