12. kesäkuuta 2012

Vierailulla!Ihanaa oli käydä ystävien mökillä vierailulla katselemassa uudistunutta keittiötä. Uudistunut oli kyllä vaikka ja mitä, ihailessa kuluikin vierailu:). Kesälomalainen jäi kesäpojaksi mökille ja toimintaa on riittänyt tähän päivään asti. Ihana on kuulla valtavasta kalasaaliista, kerätyistä hyönteisistä, uimisesta ja kaikesta villistä kesäilystä lapsen suusta. Yritin ottaa mahdollisimman paljon kuvia katseltavaksi ja täältä pääsee kurkkimaan lisää kuvia. Kiitos Tainalle kesäpoikien huolenpidosta ja synttäritarjoiluista(pienet juhlat tuli juhlittua molempien kesän lasten kunniaksi),  luulen lasta tänä iltana väsyttävän suuremmoisen seikkailun jälkeen. Unohtumattomia hetkiä lapsen elämässä, ihana on omistaa ystäviä!
Ilona

9 kommenttia:

 1. Ompa kauniisti laitettu mökki ja sauna.

  Lapsesi on saanut ihania ainutkertaisia kokemuksia jotka varmasti muistuvat mieleen vielä vuosien jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Waauu! Onpa todella söötti mökki! ja tosi ihania kuvasarjoja olet ottanut..

  VastaaPoista
 3. Kylläpä maistuikin illalla pojille omat kalansaaliit :) Ja uni maittoi illalla kaiken puuhailun päälle. Niin mukava kesäpoika teillä :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis on mökki. minun niin tekisi mieli soutelemaan ja onkimaan. Harmi vaan ettei ole venettä eikä rantaa.

  VastaaPoista
 5. Oli ihana vierailla tuolla luonnonhelmassa ja niin samaa mieltä huikean kaunista. Luulen pikkuisen poikani muistavan tämän kesäretken aina. Taina, niin tohkeissaan oli lapsi kalastaan, ensimmäinen omin käsin saatu:)

  VastaaPoista
 6. Tulleepa mieleen kesälomareissut mummolaan maalle. Ne ei unohu...Ja taitaa aika vielä kullatakki muistoja :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!