19. lokakuuta 2012

Etsitään ihanimpia joulukoteja!Etsitään suloisia joulukoteja aivan ihanaan asiaan. Asian laitaa ei minulla ole lupa paljastaa vielä julkisesti, vain teille kaikille ihanan kodin omistaville saan supattaa salaisuuteni. Joulukoti voi olla pienen pieni tai suuren suuri. Se voi olla kerrostalossa, mökissä tai kartanon mailla. Pääasia on se, että se on rakennettu tunteella ja suurella rakkaudella jouluun. Vinkkaa rohkeasti minulle sähköpostilla jos sinulla on sellainen tai mielessäsi on joku tuttu joulustelija.
 
Tässä vaiheessa kannattaa olla hurjan rohkea ja laittaa minulle postia vaikka empisitkin asiaa. Olen ihan hurjan iloinen saadessani kuulua osana tähän ihanaan asiaan ja toivon sinut aivan ehdottomasti kanssani mukaan tälle retkelle.
 
Minun sähköpostiin  ilonapietilainen@suomi24.fi voi laittaa kuvia joulukodista tulemaan.
 
Ihanan tunnelmallista iltaa kaikille teille!
Ilona

6 kommenttia:

 1. Voisinkin olla rohkea tällä kertaa, mutta maalaisjoulukotini on vielä suunnitteluasteella.. Utelias kun oon niin kiinnostais kovasti sinun salaisuutesi. Hihih* Noh, suunnitelmiin kuuluu mm heinäpaalit. Tiedä sitten onnistuuko kivat ideani. Oletettavasti pian kuitenkin joulu hiipii kotiimme.

  VastaaPoista
 2. Heippa! Saat varmasti kymmeniä oikeita ilmoittautumisviestejä tuonne emailin puolelle, mutta minulla on valitettavasti niiiiiin remontin alla tuo tuleva joulukotini, ettei se vielä ihan taida tänä vuonna tällaisiin haasteisiin lähteä : )

  Jään kuitenkin jännityksellä odottamaan, mistä mahtaa olla kyse -toivottaa Pilvi

  www.villaidur.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ihanaa alkavaa viikkoa Ilona❤

  VastaaPoista
 4. liityi Ilona uudestaan lukijaksi :)
  Ihania kuvia puukoreineen ja ruosteisine lyhtyineen.
  Mulla ei vielä joulun tuntua ollenkaan... kaikki joulukoristeetkin jäi vanhaan kotiin ...mutta ehkäpä niitä tässä katselemme ja jaamme sitten nekin:)
  Mikähän se on se juttu ...?

  VastaaPoista
 5. Kullostaapa aika ihanalta <3 Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Kyllä se on tuo Mallan koti, Elämää Honkasalossa <3 Sitä jaksaa ihastella päivästä toiseen :D

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!