28. lokakuuta 2012

Lupaus!

 


 
 
Tunnustan eläneeni hurjan jännittäviä hetkiä viimeisellä viikolla, nämä hetket tulevat eteen aina silloin kun on tarkoitus päättää suuria asioita. Lupaus, joka minulle on annettu on minun tielläni merkittävä. Tämä tarkoittaa varsin työteliästä joulukuuta, tammikuuta ja helmikuuta. Tunnelmia on tarkoitus tallentaa tulevan varalle.
 
Hassua, minun työni on tänään puuhastella. Tämä saattaa kuulostaa sellaiselle ihanteelliselle olotilalle, mutta aivan sitä se ei kuitenkaan ole. Minulle annetaan hetimmiten kurinpalautusta, jos en toimi ripeästi ja uutterasti. Venyn aamukuudesta yön pikkutunneille saakka, silloin kun pitää joustaa.
 
Ihan mahtavia uutisia sain myös matkan varrelta ja tiedetään olen tosi tylsä, ei minulla ole lupaa vielä kertoa millaisia. Lupaan tosin kertovani aivan hetkisen päästä, mitä tämä salamyhkäisyys tarkoittaa.
 
 
Kiitän ihan hurjasti kaikkia kommentin jättäneitä, heti kun ennätän kurkkaan mitä kivaa olette keksineet:).Kiitän myös Teitä kirjamessuilla olleita viesteistänne, mahtavaa, että Talven taikaa-kirja ennätti sinne.
 
Pop Up- päivä on nyt ääriään myöten täynnä ja niin ilolla toivottelen jokaisen sinne ilmoittautuneen tervetulleeksi. Hetken päästä laitan myös tietoja joulun puuhailuun liittyvästä tapahtumasta, jonne olen lupautunut kirmaamaan innokkaana kanssanne;)
 
 
Ilona

17 kommenttia:

 1. Koitahan nainen muistaa touhuttamisesi välillä myös lepäillä. Ihanaa sunnuntai iltaa :)

  VastaaPoista
 2. Voi, että kutkuttaa, Ilona! Mutta paljastelet sitten, kun on lupa ;D

  Suloinen tonttu on kuvassa...

  VastaaPoista
 3. Oi, Joulua!

  Juuri vasta kuittasin lokakuun yli viikon takaista asiaa ja minulla oli lause, joka sisälsi verbin 'luvata', sitten vedin sen pois;-)

  Minäkin olen koko ajan ihan täpinöissäni, kiitos sinun!

  Ooooh, minä aavistan, minä aavistan...

  Mahtavaa tulevaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hmm..uteliaisuus heräsi...liittyyköhän Malla asiaan jollain lailla... :) Kuvat on niin kauniita <3

  VastaaPoista
 5. Hanna-Riikka, juuri sanoin Sateenkaarentaa Riikalle onnellisena saaneeni muistini takaisin. Onneksi työmäärä on vähentynyt yrittäjyyden jälkeen, kuitenkin;). Leena, hyvinkin tämä on nyt sitä mistä olemme puhuneet, mahdoton voisi siis toteutua. Lupaan paljastaa heti kun lupaon saatu.Nina, siis ehdottomasti jos saisin päättää Malla kuuluisi ihan kaikkeen tulevaan ja taitaa nyt todellakin kuulua jollain tapaa ihan jokaiseen uuteen tuuleen, ihan mahtavaa:).
  Ilona

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka ihania, suloisia kuvia ♥

  Minä kanssa odottelen kuulumisia tarkemmin....olenko yhtään hajulla...siitä mitä joskus kesällä juteltiin...

  Silloin pitää mennä ja huiskia kun siltä tuntuu, eikös niin!
  Kummasti ihminen venyy kun tarvitsee, palautumisella on oma aikansa!

  Iloa viikkoosi IhanaIlona ♥♥♥

  VastaaPoista
 7. Ihanat kuvat ja tunnelmat <3 Voi joulu se alkaa olla lähellä jo <3

  VastaaPoista
 8. Voi niin on kaunis ja tunnelmaa täysi tuo joulumajakin. Ihailen tyyliäsi kovasti !

  VastaaPoista
 9. Voimia tuleville kuukausille! Innolla odotan, mitä tuleman pitää.

  VastaaPoista
 10. Nyt Ilona, sun pitää kertoa heti kun voit- ei tällaista jännitystä kestä kukaan. sanot A niin sitten B, pliis..

  VastaaPoista
 11. Jouluisia tunnelmia jokaisessa kuvassa, lämpöä ja rauhallisuutta.
  Jaksamista ja iloa tuleviin tehtäviisi

  VastaaPoista
 12. Jännää, mitähän on luvassa? Ihanat tunnelmakuvat! Ja pian nähdään :D

  VastaaPoista
 13. Ihanata aamua täältä kammarista ...Ikkunastani näkkyy luminen metsä ja kupissa lämmittävvää teetä. Nämä sinun kuvasi kruunaavat kauniin hetken. Uusinta kirjaasi ollaan ihasteltu päiväkojin kaffepäydässäkin ja täällä kotona se kiva ottaa aina pikkuhiljaa esille ja tutkia rauhassa. Kivvaa alkavaa viikkoa sinulle sinne täpinöihin :)

  VastaaPoista
 14. Ihania juttuja on varmaan meille luvassa, kun on Ilonasta kyse..ja jotenkin kun Leena saattaisi liittyä kuvioihin, niin hm...hm...täälläkin jännitetään paljastukisa.

  VastaaPoista
 15. Niin ihania kuvia ja tunnelmia... en malta odottaa että postilaatikkoon kolahtaa uusi kirja... uskon että tänään on se ilta kun saan käpertyä tuoliin viltin alle, juoda kuumaa glögiä ja ihastella mykkyrässä kirjaasi... :)

  VastaaPoista
 16. Kauniin jouluisia kuvia:) Mallalta on minulle tulossa talven taikaa... odotan innolla!

  VastaaPoista
 17. Useamman päivityksen kuvia täällä taas ihailemassa. Todellista onnea ja iloa saada puuhailla työkseen varsinkin kauniiden asioiden kanssa! Saako sinulta vielä Talven taikaa?

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!