3. marraskuuta 2012

Korttitehtaamo:)
 

 
Ihanan puuhakas ilta on takana. Me tytöt pidimme askartelupajaa meidän keittiössä. Aika kivaa oli joutua intoilun vietäväksi. Tästä illasta on vain mukavia seurauksia. Kokosimme hauskoja ideoita kortteiluun ja jouluisiin koristeluihin yhdessä ystäväni Johannan kanssa.
 
Meistä olisi ihanaa jos tulisit kanssamme korttitehtaamoon Toivolan vanhalle pihalle 14.11. Toivolassa aloitellaan illan hämärtyessä  17.15 ja jatketaan 19.15 saakka puuhastelua. Tarjolla on glogiä ja pipareita. Ilmoittautua voi Johannalle sähköpostilla wishwear@wishwear.fi, mukaan mahtuu kolmekymmentä ensimmäisenä ilmoittautunutta. Osallistumismaksu on 20e + tarvikemaksu 5e.
 
Jos et ennätä mukaan suosittelen kurkkaamaan tänne . Tunnelma vie melkoisen sanattomaksi.
 
Tänään minä odotan meille mitä parhainta seuraa kyläilemään. Meillä syödäänkin  ihanalta Mallalta mukaan poimittua hirvenpaistia. Nyt täytyy rientää kahvikastikkeen kimppuun.
 
Niin tunnelmallista pyhäinmiestenpäivää kaikille!
Ilona

9 kommenttia:

 1. Ihanaista iltaa IhanaIlona - ja terveiset uuden, mahdottoman viihdyttävän kirjasi parista :D
  Sitä on nyt useana iltana tullut lueskeltua, kohta kun saan hommat tehtyä, menen jatkamaan viihtymistä :)

  VastaaPoista
 2. Voihan nenä, olin Jyväskylässä ma-ti, enkä tiennyt tuollaisesta Toivolasta mitään! No, seuraavan kerran täytyy päästä kurkistelemaan.
  Tunnelmallista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Pepi, ihan mahtavaa, kiitos sanoistasi. Matka jatkuu uusiin seikkailuihin ja on niin hieno saada sinut mukaan sellaisiin;) Eeviregina, tosiaan on mahtava paikka, suosittelen piipahtamaan ihan ehdottomasti. Rakennuksien sisältä löytyy suloisia puoteja ja kaunista katseltavaa.
  Ilona

  VastaaPoista
 4. Oooooooooooo, ihania!

  Hei, siis myydäänkö Ikeassa iki-ihanaa punavalkonarua???

  Muistatko mitä maksoi? Ja onko se lankaa vai jytympää tavaraa?

  Terkuin lukijasi Jenni Porista =)
  http://jennikoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. voi hitsinpimpula kun kaikki kiva tapahtuu liian kaukana :)
  meillä jopa mun mies!!! luki ja selaili talventaikaa kirjan, ihmetteli kovin miten olet jaksanut uurastaa kaikkien juttujen parissa..ja tais ihmetellä myös sitä, että kuin pitää kuvata ruosteista rautaa ;))
  yritin kovasti selittää että kun on niin kaunista..mutta taitaa ehkä mennä välillä nämä meidän naisten jutut näiltä miehiltä hippasen yli :))
  kyllä olen nautiskellut ja kaivoin taas kaikki muutkin kirjasi pinoksi olkkarin pöydälle selattavaksi ja nautittavaksi :) olen saanut monet monet ystäväni myös sun kirjojen lumoihin ja ovat hankkineet yleensä myös omaksi...minähän en omiani lainaa ;)
  tunnelmallista ja tunteikasta pyhäinpäiväniltaa

  VastaaPoista
 6. Jenni, en ole nyt ihan varma mitä maksoin. Muistelisin 4,90e ja on tosi riittoisa rulla. Naru on juuri sellaista vahvaa, ei mitään rihveliä:). Jaana, olisipa ollut hieno nähdä. Tosi kiva kuulla sinun kommentit kirjasta ja miehesikin;)
  Ilona

  VastaaPoista
 7. Kiitos Ilona hienosta kattauksesta, illallisesta ja loistavasta seurasta. Tuo kahvikastike vei kielen mennessään:D Nähdään taas pian <3

  VastaaPoista
 8. Taina, ihana ilta takana ja seikkailut taas jatkukoon. Nähdään tulevana lauantaina ja Pop Uppaillaan;)
  Ilona

  VastaaPoista
 9. Voi hitsi, nyt tekee mieli askarrella!!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!