18. marraskuuta 2012

Ihania enkeleitä!

Enkelitytön kuva: www.wishwear.fi
Pieni enkelityttö on Waatehtimon suloinen malli.
Mekko Waatehtimo.
 
 
 
Pakko vilauttaa teille ihanaisia tunnelmia Toivolan vanhalta pihalta. Saimme olla Johannnan vieraana viime viikolla tässä upeassa paikassa.  Pihapiiri ja kaikki kauniisti kunnostetut rakennukset saivat tämän tytön haukkomaan henkeään. En ole pitkään aikaan nähnyt mitään yhtä kauniisti toteutettua kokonaisuutta.
 
Pihan taloista löytyy ihania butiikkeja ja verstaita. Tänne avataan myös aivan hetken päästä ihana joulupiha. En kai onnistu mistään palaamaan kotiin tyhjin käsin ja Maritalta mukaani tarttui suloisia pulverimaalattuja kylttejä kasa. Yksi niistä löysi paikkansa meidän ruokakomeron ovesta. Johannan puodista hankitalistalle jäi patinoitu lintuhäkki ja pellavaiset tyynyt.
 
Kaunein kiitos Toivolaan, ihana päivä takana. Ihan pian on päästävä uudelleen tuoksuttelemaan historian havinaa ja ihastelemaan taitavien ihmisten kädentöitä.
 
Ilona

10 kommenttia:

 1. Ihanan oloinen paikka ja suloinen enkeli! Ja kylttejä ei voi olla liikaa, kai? Mäkään en koskaan pääse mistään tyhjin käsin! :)

  VastaaPoista
 2. Suloinen enkelutyttö kauniissa mekossaan! Kuvalinkistä puuttuu yksi kirjain niin ei toiminut...Toivolan pihapiiri täytyy laittaa muistiin, jos sinne suunnalle matka vie. Mukavaa sunnuntaita ja alkuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 3. En olekaan itse saanut vielä aikaiseksi tuolla käväistä, mutta viimeistään silloin on mentävä, kun joulupihakin avataan. Ihanaa, että tuollainen paikka löytyy ihan Jyväskylän sydämestä.

  VastaaPoista
 4. Suloinen enkelityttö :) Ihanan näköinen paikka...

  VastaaPoista
 5. Tuo pieni enkelityttö hurmasi minut täysin <3

  VastaaPoista
 6. Kaunista, pakko käydä katsomassa. Toivottavasti joulupihasta saamme niin paljon kaipaamaamme keski-Euroopan joulutori tunnelmaa.

  VastaaPoista
 7. No jopas nyt, scrollasin tekstiin asti ennen kuin tajusin, mistä kuvat ovat. Olisihan tuon Jyväsjärven takaisen maiseman voinut tunnistaa, kun olisi vähän tarkemmin vielä katsonut... :D Joulupiha on ehdottomasti käytävä katsastamassa!

  VastaaPoista
 8. Suloinen enkeli:)

  Toivottavasti ehdit piipahtamaan blogissani. Siellä ei ole haastetta, mutta jonkinlainen kiitos inspiroivasta blogituttavuudestamme. Blogisi on ollut yksi ihanista vaikuttajista omalla blogiurallani - kiitos siitä♥
  Haleja ja hymyjä päivääsi<3

  VastaaPoista
 9. Ihana enkelityttö, ja todella kiva idea nuo pallovalot! Sellaiset voisin kyllä joskus askarrella itsekin. :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!