29. joulukuuta 2012

Ihan villinä väreihin;)






Ihan heti joulun ollessa ohi aloitan kevään villeilyn. Hyasintti saa nyt olla inspiraation lähteenä. Euroopassahan tämä on kevään kaunein sipulikukka. Äitini antamat pinksut kermaleivokset kruunaavat orastavan kevään huumani. Olen varmasti ajoissa, mutta nyt on vain sellainen villi pinkkistelyyn sopiva olotila.

Tänään on hyvä muistella myös menneitä ja niitä huippuhetkiäni vuodelta 2012. Ensimmäinen onnentunteeni tulee yritykseni myymisestä. Hassua miten se onkaan muuttanut koko maailmani päälaelleen. Toinen ihanainen elämässäni tapahtunut asia on ehdottomasti kirjoistani otettujen uusintapainosten määrä. Tästä olen kiitollinen ihan jokaiselle lukijalleni. Tästä seurauksena on uusien tuulien jatkuminen ensi vuonnakin. Odotan jo intona Unelmien piilopaikka-kirjani ilmestymistä. Se on täynnä sisustamisen seikkailuita ja ihania koteja. Kolmas minulle jännittävä asia oli toimittajaksi sujahtaminen. Aivan puun takaa tuli tämä seikkailu ja se olikin ihana sellainen. The huippuhetkeni kuitenkin ovat perheeni kanssa, ylpeänä ristin jalkani sohvalleni Pietu-poikani viereen Neilikka-koirani nostaessa päänsä polvelleni. Minä onnekas olen saanut niin monta hetkeä napattua muistojeni arkkuun.
 
Nyt on aika kiittää menneestä vuodesta kaikkia teitä mukanani kulkeneita, jokaista ihanaa kotia, joissa olen saanut vierailla sekä perhettäni, sillä ilman heitä ei minun muistoillani olisi mitään merkitystä.
 
Ihan ihanaa Uutta Vuotta teille jokaiselle ja pinkkistellään tuleva vuosi ihan täysillä;)
Halaus!
Ilona

28 kommenttia:

  1. Wau! Voisinpa laittaa samanlaiset asetelmat, mutta kun saan päänsärkyä hyasintin tuoksusta :/ Ihanat!!

    Kiitos sulle mahtavan inspiroivasta blogista. Ja tiedätkös, Pukinkontista löytyi mulle se sun loppuunmyyty kirjasi "Talven taikaa". Olen niin onnellinen.

    Ihanaa, rohkeaa Uutta Vuotta 2013!

    VastaaPoista
  2. Minullakin aina heti pyhien mentyä niin kevästyttää...Ostelen alehyasinttejä roppakaupalla ja pistän ne pihhaa somistammaan. Kiitos sinulle sulosesta blogistasi ja eteen ja taaksepäin selatuista ja luetuista kirjoistasi, ja tietenkin oikein mukavata tulevata vuotta :)

    VastaaPoista
  3. Niin on tääläkin jo kevättä rinnassa. Tein eilen Tildan ohjeista Pelättimen ja kirjoitinkin blogiini että olenkohan sekoamassa jo tästä kevät fiiliksestä, mutta onneksi meitä on muitakin. Kevätaurinkoa odotellessa toivotellaan Hyvää tulevaa vuotta 2013.
    Kiitos ihanasta blogista sekä upeista kirjoista:) innolla odotan uutta kirjaasi
    T Nina

    VastaaPoista
  4. Pinkistellään ja turkoositellaan!
    Hyvää Uutta vuotta myös sinulle. :)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa etten ole yksin! Juuri eilen ompelin linnunpelättimen Tildankirjasta ja kommentoin bloggini, että kummasti on kevättä rinnassa:) aurinkoa odotellessa.
    Oiken hyvää tulevaa vuotta ja kiitos ihanista kirjoista sekä blogistasi.
    Kovasti odotan että uusin kirjasi on saatavilla.

    VastaaPoista
  6. Hieno vuosi sinulla on ollut - hyasintit näyttävät hienoilta noin kimppuna ja kuvan kautta.... minä en nimittäin kestä niiden tuoksua sisällä :D

    VastaaPoista
  7. Ihania muistelmia ja kauniita kuvia! Kiitos kun nappasit meidätkin matkallesi mukaan :)
    Ja pinkki se on pistänyt täälläkin pään sekaisin! :D

    VastaaPoista
  8. Jotenkin mullakin on sellainen tutina, että pikkistely alkaa täälläkin jo lähipäivinä:) Samoin kuin Sally, olen minäkin nauttinut Talven taikaa -kirjastasi, jonka sain joululahjaksi. Oikeaa unelmien tietä varmasti olet viime vuoden aikana rohkeasti lähtenyt kulkemaan, jatka sitä seuraten tulevakin vuosi. Onnea ja riemua uuden vuoden matkallesi!

    VastaaPoista
  9. Ihanan keväistä! Tuokoon ensivuosi mukanaan yhtä upeita asioita <3

    VastaaPoista
  10. Kiitos Ystäväni sinulle yhdestä minun elämäni huippuhetkestä Sateenkaarentaa parissa! Tästä olen niin kovin onnellinen, sekä meidän yhteisistä ja tulevistakin seikkailuista! ;)

    Onnellisia vuoden viimeisiä päiviä ja roppakaupalla myötätuulta seuraavalle vuodelle!

    Riikka

    VastaaPoista
  11. Minulle tuli myös tuo sama tunne et nyt vaaleanpunaista kotiin ja ruusuja tekstiileissä sekä maljakossa..kauniita nuo hyasintit minäkin tykkään niistä :)
    Ajattelin samaa kuin sinä et olenkohan liian aikaisessa mutta ihan joka kerta käy näin kun joulun jutut saa karisttua pois niin kauhia vimma sisustaa kotia..uudeksi :)

    VastaaPoista
  12. Jälleen kauniitaja herkkiä kuvia.
    Oikein yllätyksellistä uutta vuotta.

    VastaaPoista
  13. Kiitos kuluneesta vuodesta, Ilona! On ollut ilo lukea blogiasi =) Oikein hyvää ja onnellista tulevaa vuotta sinulle!

    VastaaPoista
  14. Haa.. kuvissapa on maailman parhaita Bakelsseja. Saan joka ikinen joulu tädiltäni bakelsseja, joissa on luumuhilloa ja kermavaahtoa. Hän tekee niitä minua varten, niinkuin on tehnyt jo ainakin 30 vuotta. Ne on NIIn mahtavan makuisia.. nytkään en meinannut pöksyissäni pysyä, kun odotin äitiäni jouluna tuomaan herkut minulle.. hahaha!

    Oikein ihanaa tulevaa uutta-vuotta :)

    VastaaPoista
  15. Onpas ihanan herkullisia kuvia. Oikein ihanaa ja antoisaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi!
    Haluaisin muuten varata tulevan kirjasi, miten se onnistusi?

    VastaaPoista
  16. Ompas kauniita kuvia ja hieno idea kääntää ns. tuo "kuppi nurin" tai siis tuo rautakehikko ;)

    VastaaPoista
  17. Ihanat pinkit kuvat <3!!
    Oikein ihanaa vuotta 2013 sinulle !

    VastaaPoista
  18. Pinkki on niin piristää ja rauhoittavaa eli toimii kuin suklaa;-)

    Lumoavaa vuotta 2013 sinulle♥

    VastaaPoista
  19. Melkomoinen tarteletti! Hyasintit on ihania. Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  20. Halaus sinnekin Ystäväni ja ihanaa vuotta 2013! Hyasinteista tuli mieleen yksi pieni yhteinen seikkailu, hih!

    VastaaPoista
  21. ihan mielettömän hienoja..ihania. rupesin tuossa miettimään samalla kun blogissani on varmaan karkeesti kohta kaks kuukauttaollu linkki siun kirja arvontaan, että onkohan se jo arvottu, kun en löydä tietoa mistään???

    VastaaPoista
  22. Ihanaa alkanutta vuotta ihan jokaiselle. Unelmien piilopaikka kirjaa saa tilattua www.sateenkaarentaa.fi, wanhaaliinaa.fi ja hopeakeiju.fi. Puolet arvonnan lappusista olen jo saanut kirjoitettua, lupaan kirjoittaa kaikki loput pian ja arpoa suhauttaa aivan kohta.
    Ilona

    VastaaPoista
  23. Hei ihanin Ilona
    Sinun vuosikatsaus on sitä parasta Sinua. Olet rohkea ja tartut kynsin hampain kiinni siihen mitä sinulle kuuluu.Tuskin kadut päätöksiäsi niin sinunoloiset ne on. Onnea ja menestystä kaikilla poluillasi. Talven taikaa on vielä koluamatta runsaasti ja sulattelen sen talvisia sivuja pikkuhiljaa;)
    Menestyksekästä uutta vuotta Sinulle ja perheellesi, pinkistys piristää♥
    Ystäväsi Kaisa

    VastaaPoista
  24. Hei ihanin Ilona
    Sinun vuosikatsaus on sitä parasta Sinua. Olet rohkea ja tartut kynsin hampain kiinni siihen mitä sinulle kuuluu.Tuskin kadut päätöksiäsi niin sinunoloiset ne on. Onnea ja menestystä kaikilla poluillasi. Talven taikaa on vielä koluamatta runsaasti ja sulattelen sen talvisia sivuja pikkuhiljaa;)
    Menestyksekästä uutta vuotta Sinulle ja perheellesi, pinkistys piristää♥
    Ystäväsi Kaisa

    VastaaPoista
  25. Oih! Ihania asetelmia ja kuvia! Pastellin (ja etenkin pinkin) sävyjähän tässä jo haikaileekin, kevättä kohti siis! Oikein hyvää ja idearikasta uutta vuotta!

    VastaaPoista
  26. Taisi mun eka kommentti hävitä bittiavaruuteen, mutta yritetään uudelleen... Hyvää Uutta Vuotta Ystäväni <3 Tuli noista hyasinteistä mieleen yksi yhteinen seikkailu taannoin, hihii.

    VastaaPoista
  27. Mitenkä minulla on mennyt tämä ihana blogisi ihan ohi??? Nyt vasta vahingossa löysin tämän ja liityinkin heti lukijaksi. Ihania kuvia täällä :)

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!