30. huhtikuuta 2013

Vappuillaan!

 
Mökillä on urakoitu savikasassa, epätoivo - sille en suostu antamaan kättäni. Mieheni on hyvä lohduttaja tässä kohtaan, hänen mielestään emme enää voi pohjemmalle mennä - ainut tie siis nousee savikasasta ylöspäin. Nyt on aika nollata, ja pursuilla vappukiharoissa hyvien ystävien kanssa.
 
Tänä vappuna meillä tarjoillaan kierrätysastioista. Osan olen syömisistä jo ennättänyt valmistelemaankin - tätä minun muuten pitäisi olla tekemässä juuri nytkin ;) Makean nälkään leivoin pienille sokerihiirille pikkuruisia banaanikakkusia. Isoon nälkään illaksi valmistetaan sorsapaistia ja kasviksia. Tunnelma on taattu, paukkuserpentiinit sotkevat varmuudella ja serpentiinispray hoitelee lopun hävityksen. Ihania vappujuhlia teillekkin, kähertäkää valtava kiharipilvi hiuksiinne, ja surautelkaahan antaumuksella serpentiiniä ihan kaikkialle - huomenna on vasta siivouspäivä.
 
 
Banaanikakkuset
 4 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
125 g margariinia
1 dl sokeria

2 kananmunaa
1 dl banaanijugurttia
1 banaani

 
Sekoita keskenään jauhot, leivinjauho ja kaneli. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon munat. Sekoita taikinaan jauhoseos ja jogurtti, sekä lopuksi banaani. Sujauta taikina pieniin vuokiin ja paista 175 asteessa n. 20 minuuttia.
 
Kurkatkaa Pepin ihanuuskoti Unelmien Talo & Koti -lehden sivuilta.
 
Vappuillaan!
Ilona

9 kommenttia:

Ihanaa olisi lukea viestisi!