29. joulukuuta 2013

Apua, se on taas täällä!

                         Kaikki kuvat:Pinterest

Ihan puhurin lailla on joulut karistettu jaloista. Nythän on kevät - eiks jeh? Olen niin ollut näissä samaisissa tunnelmissa ennenkin. Tekisi mieli kääntää koko koti ylösalaisin. Olen aikas varma, ettei se onnistu aivan sormia näpsäyttämällä, joten pakko tyytyä nyt fiilistelemään kuvilla ja siirtelemään huonekaluja paikasta a paikkaan b. Olenkin kuluttanut luvattoman paljon aikaa selaillessani Pinterestiä. Näissä kuvissa on tunnelmaa, joka juuri nyt viehättää :) Tähän sisustussairauteen ei taida olla lääkettä, vai olisiko joku piikki olemassa - apuah!
Ilona

25 kommenttia:

 1. Hi, täällä mennään ihan samoilla fiiliksillä! Heti Tapaniniltana alkoi joulu ja talvi ärsyttää! Eilen minua ei pidätellyt enää mikään! Joulut muuttivat pahvilaatikossa autotalliin ja niin alkoi kevään ja puutarhakauden odotus! Ihanat tunnelmakuvat olet löytänyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri suunnittelin mielessäni kasvihuonejuttuja -- puutarhahulluuskin saa käynnistyä siis.

   Poista
 2. Niin tuttu tunne! Nyt kun ei ole vieläkään sitä kuuluisaa lunta, niin on äärettömän vaikea jopa itse uskoa, etteikö kevät olisi nyt ja tässä :D Tekis mieli vetäistä koti kokonaan keväiseks omaan makuun, mutta ensimmäistä kertaa taidan himmailla. Haluisin talvikodin kuitenkin, ei joulukodin, seuraavaksi. Itsekin siis notkun Pinterestin inspismaailmassa vähän liikaa lomalla ja kerännyt talvikotikuvia muistiin ;) Ihmeellisintä lienee niissä, että värien rakastajana niissä on miulla aika paljon vaaleaa ja ennen miun makuun "mitäänsanomatonta". Hmm. Vastapainona mielessä onneks elää pastellit ja kevät. Voiko olla naisen elämä näin vaikeaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummaa tosiaan kuinka vaaleus viehättää juuri nyt, pliisuilu taitaa siis kuulua tähän aikaan.

   Poista
 3. No on ihania! Täällä eletään vielä toivossa, että lunta saadaan jossain vaiheessa eteläänkin, joten ihan vielä ei voi kevätfiilistä kääntää päälle kun talvikin on elämättä. :) Vähän tekisi jo mieli kantaa kuusi ulos ja tuoda valo sisään kaiken pimeyden ja utuisen joulutunnelman tilalle. Lunta, valoa, kevätauringon pilkettä, hohtavia hankia!

  Ja voi miten ihana blogi, tänne voisi eksyä ikuisuuksiksi ihailemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkitin blogisi uusimpaan postaukseen omassa pienessä blogissani, "Löytöihin". Käyhän kurkkaamassa! ;)

   Poista
 4. No kyllä! Just siivoillaan joulua laatikoihin ja köökki on jo keväistynyt! ikkunallaki lukoo,että tervetuloa kevät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin arvasin, sielläkin puhaltaa kevättuulet :)

   Poista
 5. Voi apua Ilona, nytkö/taasko se jo alkaa!!!! Ihunaa.... odotellaan tuloksia. ;) ♥
  Vaikka itsellä on kanssa joku muutoksentarve, heh!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Tiina, täällä kuule mennään tukkaputkella pitkin taloa. Saa nähdä iskeekö rajoitin kohta päälle :) Keltainen olkoon uusi valkoinen ;)

   Poista
 6. Minä jo ihan peljästyin että luntako tullut kun näin ekan kuvan....mutta huh! pinetrestissä vaan!
  Ei muuten tarvis tullakaan enää, hus pois. Sit alkaa jo v*****aa jos nyt alkaa tulla sitä valkoista töhnää, ei se enää kuulu maisemaan. Kevättä peliin vaan! Ja aurinkoa ja vihreää ja uusia sisustustuulia....että ei siihen lääkettä ole :)
  Kärsittävä vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri kävin kurkkimassa ruusuisia tunnelmia teillä - ihana. Tulisipa siis kesä ja kärpäset pian.

   Poista
 7. En yhtään ihmettele, että fiilistelet noissa kuvissa - on kyllä niin maheat Että!! Ja tiedoksi vaan, että tuohon tautiin ei yks eikä kaks piikkiä auta, joten on sinun on vaan parempi jatkaa "sairastamista"! ! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauti on tainnut levitä epidemiaksi, siis peli menetetty. Nyt vain sisustellaan sisaret :)

   Poista
 8. Epidemia tämä on! Ihan samanlainen olo on täälläkin ja mies vaan pyörittelee päätään, että juurihan me muutettiin tänne, ai miten niin nyt pitäisi vaihtaa järjestystä :D

  VastaaPoista
 9. No ollettepas te nopeita, ei tällä hämäläisellä hitaudella tahdo perässä pysyä. Seurauksena siitä, joulu on meillä loppiaiseen, kun kerran oon sen laittanut:)
  Niin ja uskokaa pois, että kunnon talvi sieltä vielä tulee, on tullut joka vuosi, paukkupakkaset ja kaikki, mutta sitten koittaa kaikkien rakastama kevät ja kesä, aaah!
  Ihania kuvia olet löytänyt! Pinterestissä menee kyllä aikaa ihan mahdottomasti vaikka ihana siellä on oleilla:)

  Kevään odotusta ja ihanaa vuotta 2014 ♥!

  VastaaPoista
 10. Täältä löytyikin mukava blogi :) hyvää jatkoa sinulle ! Maija

  VastaaPoista
 11. Tarkoittaako tää sitä, että sulta saattais tulla taas kaikkea ihanaa tavaraa myyntiin? :) Vai onko pelkkää toiveajattelua? ;)

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia, sulla kyllä tuota sisustusvirtaa riittää niin, että jostain pöpöstä täytyy olla kyse. Täällä vaan lorvikatarri vaivaa ja villakoirat viettää joulun jatkoja nurkissa...Onneksi saatiin vääntäydyttyä vihdoin sinne Koiramäkeen ja paikka oli aivan mahtava, kiitos vielä lipuista!

  VastaaPoista
 13. Hei Ilona, sama fiilis on minullakin.Tontut ja pukit löysivät tiensä säilytyslaatikoihin.Eikä siihen sisustusvimmaan taida lääkkeet eikä piikit auttaa... Lunta ja paukkupakkasia varmaan vielä edessäpäin,mutta talvi on kuitenkin jo taittunut talvipäivänseisaukseen. Mennään vaan tukka putkella kohti kevättä! Terveisin Helena :))

  VastaaPoista
 14. Tuo eka kuva on taikaa!

  Istuimme just nauttimassa teetä rakkaalla vanhalla sohvallamme ja totesimme, että uutta emme osta, vaan tuo vanha sohva on niin laadukas, että se verhoulutetaan. Maksaa siis hitsisti. Sitä ennen olisi kyllä tarkoitus tehdä vähän muutakin kuin remonttia ja sisustusta eli jäitä hattuun - minulle;)

  (Lueppas nyt Koti ja keittö...se eka asuntojuttu ja etenkn sen kodin matot...)

  VastaaPoista
 15. Eikö vaan olisikin hulppeaa, jos omistaisi vaikka kolme kotia, erityylisiä. Joskus vaan olisi niin kivaa sisustaa erilailla ja nauttia talosta ja tunnelmasta kerrallaan. Noh, unelmoin minäkin, heh...

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!