15. joulukuuta 2013

Rakastan!
Viikonloppu on sujahtanut ulkoillessa hullunkurisen perheen kanssa. Suurinta huvia on ollut juosta pulkan kanssa ympäri järven jäätä. Tuo punatukkainen koira naurattaa hölmöilyllään - olen varma hänen  päässään soivan jännitysmusiikin ihan ja jatkuvasti. Lumipallon metsästys päättyi palelevaan kuonoon ;) Ihan normaalia ei varmasti ole meidänkään touhut - harava on siis heilunut jäällä. Olen vakuuttunut siitä, että kaadettaessa kaislat näin talven aikaan ne tuhoutuvat kokonaan. Vesi kuulemma pyrkii katkaistuun korteen ja jäädyttää kasvin kaikkineen. Tämä jää nähtäväksi. Rantaan haravoidut korsivuoret poltettiin iloisesti nuotiolla.
 
Lumileikkien jälkeen Mummolassa -lasit täytettiin lämpimällä hunajajuomalla ja piparkakuilla.
 
Hunajainen juoma
1 l vettä
1 dl hunajaa
1 kanelitanko
1 vaniljatanko
6 kokonaista neilikkaa                  
1 sitruunan raastettu kuori
 
Kovin pienet asiat ovat nousseet viikonloppuna korkealle. Kesällä tältä tontilta kerätyt kävyt kokosin kranssiksi liimalla, ja huomasin siitä tulleen lempikoristeeni. Väsynyttä Neilikkaa silitellessäni hän hymähtää - ikään kuin merkiksi siitä, että minä saan juuri nyt rakastaa häntä.
 
Ilona

5 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja niin lämpöinen tunnelma ♥
  Meillä oli vielä eilen ihan musta maa, mutta nyt on kaunista, vaikka taitaa tämäkin vielä sulaa:)

  VastaaPoista
 2. Oikein kadehdin teidän lumisia maisemia siellä, täällä kun pelkkää jäätä ja ihan pikkiriikkisen enää valkoista..Uhkasi tänne mustaa joulua, mutta jos tuvassa tunnelmaa, ei kait siihen jouluun sitten muuta tarvita ;) Hauskaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Tollerit rakastaa lunta ja lumipalloja meidänkin vanhaneiti on ensilumen tultua ihan höppänä:))))

  VastaaPoista
 4. Terkkusia touhuilijoille Mustikkamäeltä. :)

  VastaaPoista
 5. Täytyypä kokeilla hunajaista juomaa.Kiitos ohjeesta

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!