17. huhtikuuta 2014

Kesäkeittiö

Pääsiäinen vietetään meillä pitkälti kesäkeittiön rakennusurakassa. Minun tehtävänä on roikkua apuna hirren päässä. Nuo vanhat hirret painavat sanalla sanoen tajuttomasti. Maalipensseli on tietysti minun  kaverini kaikki tulevaisuuden vapaat tunnit. Katto maalataan sisältä mustaksi ja muutoin rakennukseen saadaan riittämään vanha harmaantunut lauta - toivottavasti. Vanhat ikkunat tänne on metsästetty talven aikana, miten se voikaan olla vaikeaa. No, mutta tästä se lähtee;)
 
Lauantaina koettaa pakkoloma - ihana sellainen. Vieraita odotetaan jo luuta tulilla - nämä noita-akat lentävät Voipiovuoren ylle ;) Pääsiäistuletkin toivottavasti syttyvät rantaan ja luvassa on kuulemma koko maailman parannusta parhaassa seurassa.
 
Lennokasta pääsiäistä sinne, muistakaa käyttää kypärää liidellessänne Kyöpelivuoren yllä ;)
Ilona

7 kommenttia:

 1. Iloista pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa pääsiäisen aikaa sinne! Olette ihanan ahkeria <3

  VastaaPoista
 3. Työn iloa ja mukavaa pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista
 4. Näyttääpä lupaavan hienolta tuo teidän kesäkeittiö. Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Wau mikä kesäkeittiö luvassa, ihana projekti! Iloista ja rentouttavaa pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 6. Wautsiwau! Vielä halusin pääsiäistunnelmia blogistasi vilkaista ja siellähän se on kuvissa taitava miehesi iloisesti jälleen rakennuspuuhissa. Olette kyllä ahkeria ja huippuinspiroijia meille monelle muulle! Innolla seurataan tätä(-kin) projektianne ja ihanan mökkiunelmakokonaisuutenne syntymistä, ja aina yhä uusin ideoin uudelleen ja uudelleen. Raikkaat kelit nyt ulkoilla ja edistää piharojekteja. Kesäkeittiöinnostus ilmassa täälläkin, joten tämä teidän menonne tuli nyt kuin tilauksesta :). Sinulta siitä jo vähän aiemmin kyselinkin. Miehen kanssa (juu, hänetkin sain blogistasi kiinnostumaan :)) ihailtiin noista kuvista kesäkeittiöönne valjastettuja hirsiä ja koko mallia. Reipasta ja lennokasta pääsiäistä teidän perheelle. T.

  VastaaPoista
 7. Iloista pääsiäistä kaikille. Saas nähdä milloin saadaan valmista. Suunniteltu tätäkin on jo kolme vuotta :) Ihana olisi syksyn synkillä pitää sadetta sen suojissa. Olisiko kuitenkin suunnittelu se kivoin vaihe. Ihanaa intoilua sinne,
  Ilona

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!