13. kesäkuuta 2014

Ihanassa paikassa poikkeamassa!


                                Kuva: www.sateenkaarentaa.fi

No, joo minun hulluus on aina ollut sellaiset vanhat ikäloput ja rosoiset huonekalut. Oikeastaan minun juttuni taitaa olla myös hyvät vanhat ystävät <3. Ihan hetki sitten poikkesin Riikan luona hakemassa unelmieni kaapin. Siitä varmuudella laitan teille kuvaa aivan kohta nähtäväksi.
 
Vieraisilla poiketessani pääsin kylään ihan valtaisan hurmaavaan paikkaan. Vanha koulu on todellakin saanut juuri oikeanlaiset asukkaat itselleen. Vierailun jälkeen mietin, kuinka pitkä onkaan meidän tarina. Riikan olen tuntenut vuosikausia ja Sateenkaarentaa -puodin tarina ei voisi jatkua kenenkään muun käsissä kuin hänen. Muistelot yrittäjyydestä tietysti livahtavat salaa mieleen kylässä käydessä. Ihanaa aikaa ja ihaninta on se, että puotia on jatkanut, joku joka on niin hyvä ystävä.
 
Koulun tarina on ihan valtavan kiehtova täältä voi siitä lukaista lisää.
 
 
Ystävyydelle,
Ilona

4 kommenttia:

 1. Oi kiitos ystävä <3 Vallan sekasortoon saavuitte, mutta uskon, että vaaleanpunaisten lasien läpi nähdään jo kaikki valmiina. Kaappi sai niin hyvän kodin teiltä ja tuulien puhaltaessa ei koskaan tiedä vaikka kaappi matkaa joskus takaisin, hih. ;)

  Ihanaa viikonloppua!

  Riikka

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava paikka teillä, voin vain kuvitella mille se näyttää hetken päästä :) Vaihdetaan taas kaappeja tuulen puhaltaessa, tänne teiltä voisi muuttaa kaikki ihanuudet - tosin taitaisi rintsikka pullistella :)
  Halaus sinne,
  Ilona

  VastaaPoista
 3. On se muuten ihmeellistä, että aidot ystävät pysyvät mukana vaikeinakin aikoina.
  Puhun kokemuksesta, koska niinsanotut hyvän ajan tutut katoavat heti jos ystävä kokee elämässään kolhuja.
  Todella upea paikka. Varmasti upeaa ahertaa ja saada ideoita tuollaisessa paikassa.
  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin totta. Ne ystävät, jotka karisevat matkan varrelta taitavat olla vain niitä kavereita. Todellisen ystävän taitaa huomata juuri siitä, ettei se väisty viereltä juuri silloin kun sitä eniten kaipaisi. Ihanaa viikonvaihdetta sinne,
   Ilona

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!