23. kesäkuuta 2014

Ikkunaluukut!

 
 
Pitkän kinuamisen tulos on nyt olkkarin ikkunoissa. Vanhasta laudasta syntyi meidän uudet ikkunaluukut. Ihastelin sellaisia vanhoja ranskalaisia luukuttimia, mutta ihan pakko oli hylätä ajatus hinnan vuoksi. Tässä nämä nyt sitten ovat supisuomalaiset luukut kaikessa harmaudessaan ;) Kummallista, miten sitä onkaan tottunut verhottomuuteen - en vain löydä ikkunoihin sopivia liehuttimia vaikka ne ihania olisivatkin. Tällä suunnitelmalla mennään ainakin tällä hetkellä - harmailla ajatelmilla siis ;) Meillä muuten kukkii alppiruusut, maljakkokukkana aivan mainio.
 
Ilona

8 kommenttia:

 1. Nää ei nyt verhoja edes kaipaa, ihanat!

  VastaaPoista
 2. Ihanat luukuttimet! Meilläkään ei ole verhoja olkkarissa, koskaa ollutkaan. Nyt en enää huolisikaan, kun on ollut niin kauan ilman.

  VastaaPoista
 3. Minulle tulee hauska mielleyhtymä näistä kuvista eli lato....jossa on vanhoja hylättyjä tavaroita.Tykkään kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana vertaus, tykkää vanhojen latojen tunnelmasta ihan todella :)

   Poista
 4. Voi mitkä luukuttimiet! ♥ Nuohan ajavat verhojen yli heittämällä! Arvaapa rullaako täällä nyt raksutin, kun olkkarista puretun ladonseinän laudat odottavat käyttöä... ;)

  VastaaPoista
 5. No kyllä kelpaa noilla luukuttimilla! Tosi kivat ja suomalaiset!
  Rodon kukat tosiaan ovat erittäin kauniita ja kestävät lähempääkin tarkastelua!!

  VastaaPoista
 6. voi kun ihanat...eilen illalla katsoin uusintaa kaunis koti ohjelmaa...ja ei voi vietävää kun teillä on ihana koti...miten mistä kuinka...ne kaikki ihanat yksityiskohdat lamput ym.ym. on hankittu ja pihalla oih..metalli koristeita ym...vinkkiä tänne mistä löytyi...t.jaana

  VastaaPoista
 7. Ihanat!

  http://villejalupiineja.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!