19. syyskuuta 2014

Arkinen totuus:) 
Ihan totuus meidän arjesta taitaa löytyä kuvista. Kyllä - keskellä meidän olohuonetta seisoo hulvattoman suuri kuntopyörä. Koko meidän joukkio huristelee sillä arkisin. Sisustuksellinenhan tuo nopsajalka ei ole, mutta joskus asiat on vain laitettava tärkeysjärjestykseen. Oikeastaan meidän koti arkiviikkona on ihan sekaisin. Innostuneena jostain projektista levittelen pöydät ja joskus lattiatkin täyteen kaikkea mahdollista - nyt meneillään on vanhoista rekisterikilvistä projekti ja niitä on ihan ja kaikkialla. Keittiönpöydän valloitan koneellani. Tunnustan kirjoittelevani ja meikkailevani ihan sujuvasti samaan aikaan. Vesilasejani on myös kaikkialla - muistan silloin ainakin juoda. Tässäpä paljastukseni teille - kertokaa ihanat lohdutukseksi omista arjen salaisuuksistanne.
Kivaa viikonloppua sinne,
Ilona

14 kommenttia:

 1. Meidän koti ei todellakaan ole blogikelpoinen arkena, siitä pitää huolen liian vähät neliöt, neljä lasta, koira ja hulivili äiti.
  Upeita noi vanhat kilvet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuutti koiria ja lapsia tekee kodin rennoksi - ihan turhaa kai meidän äiti- ihmisten on murhetta kantaa elämän jäljistä ;)

   Poista
 2. Voihan ihanuus! . . . että muillakin on tallaista. Minulla on villalankoja yks nojatuolin ympärys täynnänsä. Muka hienosti laitettu kori ihanasti kuvioidulla tyynyllä ja torkkupeitolla on viimeistelemättömien sukkien peitossa, kaikenlaisia muovipusseja lankoja täynnä pitikin lattiaa. Muuten kaikki on suht järjestyksessä, mutta kun yhdelle asialle paneutuu, niin näky on sit sellanen.
  Toissa viikolla pidin kirppistä ja keittiön pöytä oli täynnä hinnoittelulappuja, teippiä, saksia, lankoja ym ym mitä sitten silloin tarvitsinkaan. Työhuoneen lattia täynnä ikean kasseja, meneviä ja tulevia tavaroita, huh huh. No nyt ne on saatu pois, mutta kaapien siivouksen jälkeen jotain vielä pyörii nurkissa.
  Ihanaa viikonloppua!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa niin tutulle, mutta olisihan se ankeaa, jos aina olisi paikat kunnossa. Siivouspäiväkään ei tuntuisi millekään :)

   Poista
 3. Jos meille tulee yllätysvieraita, siivotaan kaikki keskentekoiset projektit ym.sujuvasti uuninpankolle ja vedetään verho eteen, tai nakataan kellarin ovesta kellarin portaisiin. Ihanat nuo siun rekisterikilvet :)))))) Iloista viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin hyvä keino - meillä vaatekaappi on se piilotuspaikka yllätysvieraiden sattuessa paikalle.

   Poista
 4. Kotihan on elämistä, tekemistä ja olemista varten ;) Sitten, kun saa siivousvimman, näkee työnsä tuloksen ja voi "hetken" nauttia siisteydestä. Kilvet on hienot! Joten leppoisaa viikonloppua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta - eihän siivouspäivä tuntuisi muutoin millekään:)

   Poista
 5. Siivoaminen lähtee lapasesta usein, siis kun pitäisi vain imuroida niin alankin vaihdella huonekalujen paikkaa ja siitä sitten taas syntyy päivien sekamelska...:)
  Kaunista päivän jatkoa<3

  t.äiti Turusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa niin tutulle - sohva ensin toiseen nurkkaan ja sitten taas toiseen - mööbelivalssilla nousee siivousmotivaatio varmasti, hih.

   Poista
 6. Näin säilöntäaikaa keittiö on aina täynnä myös roskia. Marjojen ja sienien mukana tulee aina monenlaista mönkiää. Lattia napsaa kengän alla kokoa ajan, vaikka luututakin välillä yrittäisi.
  Talvella taas kämppä kimaltaa välillä joka nurkasta, vaikka työhuoneessa aina askartelen. Mieskin välillä naureskelee, kun joka matto kimaltaa, ups.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa elämälle - meilläkin sammaleen mukana sisälle hiippailee metsän elämää. Matossa siis olkoon se elämän glamouri _:)

   Poista
 7. Vain sellainen koti, jossa ei asuta on aina siisti ja tip top. Kuntopyörä on hyödyllinen kapine ja elämisen merkit kuuluvat kuvaan. Minun työhuoneeni on lähes aina kaaoksen vallassa, mutta tuskin edes huomaan sitä keskittyessäni kulloiseenkin projektiin.

  VastaaPoista
 8. Kyllä kahden pienen lapsen äitinä koti ei ole blogi kunnossa kuin hetken siivouksen ja raivauksen jälkeen. Nokkamukista lentäneitä maitotippoja tuntuu olevan kaikkialla... toisaalla kun raivaat ja järjestelet niin toisaalla on pienempi puuhaamassa :) Illalla hiljaisuuden saavuttua raivaan lelut ja tunnelmavalaistus päälle... ai niin ja kynttilät tottakai! Aivan ihania noi rekisterikilvet!!!! Olen itselleni katsastellut kilpiä niihin vielä törmäämättä! Ihanaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!