16. syyskuuta 2014

Ihana ohje Rag-verhoihin

Olen tainnutkin tunnustaa olevani melko verhoton kesäisin. Syksyllä kuitenkin verhovillitys iskee ja on ihan pakko saada jonkinlaiset peittimet ikkunoihin. Hannelen tekemiin räsytyylisiin verhoihin oli helppo ihastua. Niissä on sopivan hompsuinen tunnelma meidän kotiin. Värit valittiin sointumaan mattoon ja vanhaan arkkuun, joka nököttää ikkunan alla. Minun on pakko ihastella näitä verhoja aina ohi kulkiessani - ihanat peittimet. Hannele jakaa teille ohjeen verhoihin Koti marjamaalla - blogissa. Kaikki verhojen kankaat ovat Amy Butlerin kankaista.
 
Ilona

5 kommenttia:

 1. Ihanat verhot! Kertakaikkisen ihanat!
  Osaisitko neuvoa jotain suomalaista nettikauppaa, mistä löytäisi bohemian chic tyylistä sisutustarviketta? Sellaista rentoa, ehkä luonnonmateriaaleja... Kuitenkaan värejä unohtamatta!
  Tuntuu jotenkin, että luonnonmateriaalit ja värikkyys, ei jostain syystä kohtaa =/
  Vähän Indiska tyylistä, mutta aavistuksen pehmeämmällä otteella ja väreillä =)
  -Enna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tosiaan saattaa olla, ettei värit kohtaa luonnonmateriaaleja. Äkkiseltään en osaa vinkkailla muualle kuin juuri postauksen tapaisiin liikkeisiin, joissa tehdään itse. Ehdottomasti kerron, jos kohta klikkaa jokin kiva kauppa :)
   Ilona

   Poista
 2. Ihanat verhot! Tätä ideaa täytyy kokeilla!

  VastaaPoista
 3. Ihanat verhot, hienoa että teit tämän postauksen juuri nyt, koska tyttären huoneeseen olisi tarkoitus uusia verhot ja sinnehän tämmöiset olisivat ihan täydelliset, kiitos hyvästä ideasta.

  VastaaPoista
 4. Oijoi, miten UPEA sisustus kodissasi onkaan!
  Jäi ihan katse kiinni kokonaisuuteen ♥

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!