19. lokakuuta 2014

Mageeta ;)
 
Takana on ihan kirjaimellisesti magee viikonvaihde. Ystävien kanssa vietetty aika on ihan parasta. Joskus on ihan parasta se, että kaikki suunnitelmat muuttuvat hetkessä. Suunniteltu yhden illan vierailu muuttui koko viikonlopuksi ja nauruterapiaa taisi tulla ihan kunnolla. Ystävien kanssa on miltei pakollista herkutella ja Vihreät kuulat päätyivät iloisen syksyisiksi koristeiksi ja tietysti syötäviksi sellaisiksi. Muut herkut paistettiin kesäkeittiön liedellä ja takkatulen loimussa ilta kääntyi rupatellessa nopeasti hämärään. Kiitos ihanat sinne ihan parhaasta seurasta!
Ilona

9 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja ystävät ovat kyllä parhaita! On onni omistaa niitä, ja jakaa arkea heidän kanssaan hyvinä ja huonoina päivinä! Laitoin arvonnan omaan blogiini, käy kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 2. On kyllä mageet tunnelmat kuvissa. Sä oot kyllä Ilona varsinainen somistuksen äiti isolla äällä! Syksyn kuulaita päiviä talvea odotellessa sinne toivottelen :)

  VastaaPoista
 3. Ihania olette -- ystävät ovat kyllä ihana parasta. Mari sait kyllä hymyt täällä huulille, olen joskus päässyt ihastelemaan sinun somistuksia ja vieläkin ihastuttaa :)

  VastaaPoista
 4. Todella ihania kuvia <3 Aivan hengästyttäviä.

  VastaaPoista
 5. Upeat tunnelmat ja tarjoilut. Kyllä Ilona osaa... KIITOS <3

  VastaaPoista
 6. Niin kaunista...aina jotakin kuvistasi tarttuu minullekin ja pikkuhiljaa jotakin tulee meillekin. Nuo sun ideat ovat niin oivallisia. Sain koivupöllejä - blogisi tuli niitä katsellessa mieleeni. Mitähän niistä tekisi (jos ei takkapuita)? Itse aattelin tehdä niistä tonttuja pihalle - ja hassuttelua tai ei, ompelen niille tonttulakit jämäkankaista. Idearikkaita päiviä! t. uusmaalainen :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!