15. lokakuuta 2014

Metsä tuli kuistille


Viime viikolla tuli meidän kuistille metsäiset tunnelmat. Kaikki kesän tyhjät ruukut saivat sisälleen pikkuruisia kuusia. Multaan istutettuna ne pysyvät kauniina läpi talven. Kotikuistilla on minusta ihana polttaa kynttilöitä - ne näkyvät juuri sopivasti sisälle meidän olkkarin ikkunoista. Kynttilöitä kulutan pimeän aikana aivan mahdottoman kasan. Tämän vuoden ihastus on vielä löytämättä - vinkatkaa kynttilöihin hurahtaneet lemppareitanne <3. Meillä on meneillään melkoisen vilkas viikko ja hurjan jännittäväkin - tulossa on ihan jotain muuta kuin osasimme odottaa. Viikonvaihteessa odotan vieraaksi ystäviä - mökille kasaantuu siis iloinen joukko nauramaan ja nauttimaan kynttilöiden valosta.
 
Kivaa viikkoa sinne ihan jokaiselle,
Ilona

6 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän ihanan näköistä, oih! Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Voi Ilona kun on taasen niin kaunista. Tuollaista tunnelmaa haen itsekin kuistillemme. Vielä vain on vaiheessa, mutta ehkäpä jo tällä viikolla onnistaa. Vatsalihaksia koettelevaa (=nauru) viikonloppua sinulle, ystäviesi parissa!

  VastaaPoista
 3. Niin on nättiä ja metsäistä tunnelmaa. Muhkea kranssi. Kävyt ja kynttilät täydentää kodikkuutta. Kun vain talitintit antaisi askarrusten olla rauhassa. Meillä ainakin ryökäleet repii kaiken mahdollisen.Minullakin odottelee pussillinen sammalta sopivaa askarteluhetkeä omalla kuistilla. Kiirusta pitää talven polttopuiden teon ja kaiken pihahärdellin kanssa. Liiteristä löytyi vielä paketillinen kukkasipuleita jotka jo innolla odottelee multaan pääsyä. Kaunista syyspäivää sinulle.
  Kaisa

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanaa ja niiiiiin tunnelmallista ! Ilo fiilistellä...

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan upea tuo lyhtypylväs!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!