30. marraskuuta 2014

Mökki myytävänä!

















 
Meidän rakas  mökki on tosiaankin myynnissä. En olisi kieltämättä uskonut sitä itse, jos joku olisi vuosi sitten niin sanonut. Suunnitelmiin tuli kuitenkin muutoksia ja kerronkin niistä pian :). Ilman kesämökkiä emme ole, joten luvassa on melkoista punnerrusta sillä saralla. Nyt meidän mökki etsii uusia asukkaita. Vinkata saa lomakotia etsiville. Kuvia katsellessa tuli vaikeus valita, joten niitä tupsahtikin tänne melkoinen rykelmä ;).http://www.jokakoti.fi/kohde/101a78;jsessionid=1q6dm6howwh861llthc47fgf26
Ilona

17 kommenttia:

  1. uuh....aivan ihana. Ostaisin heti, jos olis varaa

    VastaaPoista
  2. No huh, huh! Kuinka raaskitte luopua noin ihanasta ja rakkaudella tehdystä paikasta? Ostaisin heti, jos olisi varaa :) Olen ihaillut tekemisiänne ja seuraillut blogistasi paikan valmistumista. Kaikki näyttää juuri niin täydelliseltä ja viihtyisältä, että ei voi muuta kuin ihailla! Onnea uusille kuvioille! -Kylli-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti haikeutta on ilmassa, mutta taas toisaalta ihanaa odotusta tulevasta. Kiitos - ihana kuulla, että olet Kylli tykännyt retkestä mökkitunnelmissa :)
      Ilona

      Poista
  3. Aivan ihana mökki piharakennuksineen :) Sisältäkin valmiiksi just sellainen kaunis, jota ei tarvi alkaa muuttelemaan. Varmasti menee kaupaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Ihana olet, sama maku siis meillä. Toivotaan kauppoja pian!
      Ilona

      Poista
  4. Oi joi, ensimäisenä tulee mieleen että ette voi olla tosissanne...mutta, sinut tuntien on tiedossa jotain mahtavaa tilalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin aika uskomattomalle tuntuu itsestäkin, mutta jännittävä projekti tosiaan odottaa.
      Ilona

      Poista
  5. Nämä sinun kuvat ja mökki ja koti on niin ihanat. Olit minun suosikki Suomen kauneimmassa kodissa. Tykkään runsaasta sisustuksesta ja noi asetelmat on niin ihania. Käyn täällä aina välillä fiilistelemässä. En seuraa blogeja,sinun blogis on ainut, jota en voi vastustaa ;) t. Ulla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulla, olipa kiva kuulla. Saa kirjoittaminenkin aivan eri tarkoituksen, jos tietää jonkun tykkäävän :)
      Ilona

      Poista
  6. Tuo mökkinne on niin antaumuksella rakennettu, että toki ihmettelen ettette malttaneet siitä kauemmin nauttia, mutta niin se varmaan on, että tekeväisinä ihmisinä taas tarvitsette uusia haasteita... Joku saa tuosta itselleen unelmiensa mökin ja hienoa että jaksoitte sen unelman valmiiksi rakentaa :)
    Ihanaa joulunodotusta sinne!

    VastaaPoista
  7. Voi mahoton miten hieno ja miten just omaan makuun kalusteet ja kaikki. <3 Täydellinen paikka ja jään mielenkiinnolla odottamaan uutisia. :)

    VastaaPoista
  8. Varmaan löydätte nopeasti ostajan ihanalle mökillenne. Jännää nähdä mitä teillä on tulossa tämän jälkeen. Laitathan tänne sitten juttua?!

    VastaaPoista
  9. Miten kaunista...kerrassaan IHASTUTTAVA!
    xx

    VastaaPoista
  10. IHANIN LUMOAVA JOULU SAAPUI ONNELLISESTI MINULLE. KIITOS. IHANIN IKINÄ. LAITOIN BLOGIINI ESILLE.

    VastaaPoista
  11. Aivan mahtava paikka teillä! Seuraavat omistajat tulevat kyllä olemaan onnekkaita!
    Meille tulee tuo myös Kantri sauna, Kantri 2 parvella -versiona. Runko on jo pystytetty, ensi kesänä jatkuu rakennuspuuhat. Päämökiksi olemme ajatelleet myös tuota Kontion Montanaa, Kansasta tai jotain vastaavaa ja teidän kuvista päätellen ei yhtään hassumpi yhtälö! :) Innolla odotan seuraavaa projektianne!

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!