31. joulukuuta 2014

Lupaus!

 
 
 
Minusta matkalta palaaminen on ihan parasta reissuissa. Puhdas - valkoinen lumi, oma sänky, koti, ystävät ja perhe tuntuu tänään niin kovin tärkeälle. Takana on naurua, lämpöä ja kiireettömyyttä. Tämä matka vakuutti elämän kulkeneen oikeaa tietä. Yrittäjyysaikana ei sellaiseen luksukseen olisi ollut mahdollisuutta - aikaa oli vain liian vähän. Katunut siis en ole hetkeäkään elämäni suunnan muuttamista.
 
Minun lupaukseni tulevaan vuoteen koskevat eniten perhettäni - vapaa-aika heidän kanssaan on elämässäni kaikkein tärkeintä. Tulevaa vuotta odotan jo jännityksellä - vuoden viimeisen päivän vietän ihanien ystävien kanssa. Olen varma, että tähdet loistavat kirkkaimmin juuri täällä Suomessa - pakkastaivaalla.
 
Ajatuksia muutoksesta löysin kahden vuoden takaa - yhä jännitän elämääni - hyvällä tavalla!
 
 
 
Upeaa Uutta Vuotta sinne!
Ilona
 
 

12 kommenttia:

 1. Muutos kannattaa aina välillä! Iloista uutta vuotta 2015!!!

  VastaaPoista
 2. Räiskyvää Vuodenvaihdetta sinullekin.
  Ja mahtavaa tulevaa vuotta! On ollut mukavaa olla
  blogisi parissa!!
  Vuodenvaihdetta odotellen Jaana

  VastaaPoista
 3. Kiitos Ilona kaikesta ihanasta jota jaat täällä meille kaikille. Kiitos upeista kirjoistasi joiden sivuilla saamme liidellä unelmien pilvilinnoissa.Jatkukoon pohjaton tarmokkuutesi ja innokas kokeilunhalusi myös tulevan vuotena.
  T: Kaisa Pajupirtistä

  VastaaPoista
 4. Kyllä perhe on kaikkein tärkein, voisin samaistua tuohon sinun lupaukseesi <3 Ei muutos ole aina pahasta, tiedän tuon saman kun vuosi sitten lopetin yrittäjyyden ja tein ison muutoksen elämässäni, Haleja!
  Aivan ihastuttavaa uutta vuotta sinulle Ilona ja perheellesi!

  VastaaPoista
 5. Kaikkea hyvää uudelle vuodelle! :)

  VastaaPoista
 6. Samoja ajatuksia pyörittelen minäkin päässäni, muutokset ovat olleet tarpeen ja vieneet kohti parempaa. Kaikki mennyt on ollut mukavaa ja antoisaa myös nurjine puolineen, mutta ilman niitä kokemuksia en olisi nyt tässä näin, enkä oppinut arvostamaan niitä monia asioita mitkä toisille on itsestään selvyyksiä.
  Hyvää ja onnellista Uutta Vuotta perheellesi!

  VastaaPoista
 7. Iloista ja ihanaa vuotta 2015!! Innolla odotetaan mitä kaikkea se pitääkään sisällään. :)

  VastaaPoista
 8. 💫 Onnea Iloa vuoteen 2015! 🏡

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!