12. joulukuuta 2014

Uusi elämä
 

 
Viimeisinä kuukausina on tullut pysähdyttyä hetken jos toisenkin kerran. Kai olen herännyt unesta, jossa olin oppinut elämään. Olen mielestäni syönyt aina suhteellisen terveellisesti - pääasiassa vaaleata lihaa, ei höttöruokaa. Viimeiset vuodet on mennyt ilman vehnäjauhoja tai perunaa. Oikeasti olen joka tapauksessa liikkunut liian vähän ja syönyt liian paljon. Tämän tajuaminen on tainnut kestää koko elämän ;) Päätös siitä, että nyt minun elämä muuttuu oli oikeastaan kovinkin helppo. Oma personal trainerini - rakas mieheni on lenkkeilyttänyt minua kyllä urhoollisesti. Tieltä on saanut väistyä risut ja männynkävyt - usein meidän päivälenkille kertyy mittaa kymmenisen kilometriä. Lenkin lisäksi olen solminut rakkaussuhteen kuntopyörään- toki tunnustan sitä myös vihaavani hetkittäin.
 
Tänään painoa on kadonnut kahdeksantoistakiloa. Aikaa tähän kaikkeen on mennyt viisi kuukautta. Toki ravinto on muuttunut tämän aikana huimasti. Annoskoko on puolittunut ja ruoka koostuu etupäässä kasviksista - proteiineja saan toki sienistä ja vaaleasta lihasta sekä kalasta.
 
Viikonlopun vaatteita innostuin testaamaan lumisateessa ja Neilikan kanssa se päättyi villiin leikkiin pihan perillä. Ihan lemppariksi osoittautui pitsiset villalegginssit. Luulen näistä tulevan minulle lempihousut. Villamekko toimii minusta juhlana ja arkenakin  - tykkään sen aidosta materiaalista. Näillä vaatteilla suuntaan siis huomiseen joulustelujuhlaan.
 
Ps.vaatteiden testailussa tuli pusuteltuakin väliajalla - siitä ei tule sitten niitä kaloreitakaan, hih.
 
Ilona
 
vaatteet hankittu täältä

26 kommenttia:

 1. Mahtava painon putoaminen. Ablodit sille :) Minä olen ollut täysin kasvissyöjä nyt kohta kolme vuotta ja painoni on pudonnut itsestään. Ehkä se muuttaa aineenvaihduntaa jotenkin, koska en tee mitään painonpudotuksen eteen. Liikun kyllä, mutta niin olen liikkunut ennenkin. Ja kasvisruokiin tosiaan kuuluu viljakin, mitä syön paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :) Varmasti kasvikset vaikuttavat aineenvaihduntaan ja liikunta lisää vielä vaikutusta - tähän uskon ehdottomasti.

   Poista
 2. Wau, upeeta Ilona kunnon hatun nosto täältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuntuu kyllä ihan lottovoittajalle olo ja ihana oli saada viesti sieltä :)

   Poista
 3. Tosi upea painonpudotus !

  Voi kun itse saisi saman kipinän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kipinä on niin pienestä kiinni - tiedän niin pitkästä taistelukokemuksesta kiloja vastaan. Tuntuu, että elämä ehkä tekee sen tilanteen, jolloin on voimaa tehdä muutos itsessään.

   Poista
 4. Vau!! Onnea mahtituloksesta! Tarttis varmaan täälläkin tehdä jotain, mutta aina on jokin tekosyy lykätä ryhdistäytymistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Totta - täälläkin on käyty kaikki mahdolliset syyt läpi.

   Poista
 5. Mahtavaa ja onnea siulle. Kevyenä jaksaa ihan toisella tavalla.
  Miulta tippunut 17 kg, mutta paljon hitaammin kuin siulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta varmasti onkin tuo hidas pudotus - silloin ainakin pysyy varmemmin poissa. Mahtava saavutus siellä!

   Poista
 6. Hyvä Ilona! Ihania, aitoja asukuvia. Villalegginsit ovat hurmaavat! Terveisin tuikku

  VastaaPoista
 7. Huh mikä tulos, onnittelut uudelta lukijalta! Mun pitäisi -ei vaan PITÄÄ tehdä sama homma, sekä terveydellisistä syistä että ihan vaan paremman itsetunnon vuoksi. Varmaan ihanaa hankkia uusia, pienempiä vaatteita?!? Noi leggingssit on kyllä ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla toimii tuo vaatelahjonta - kokoa liian pieni vaate odottaa kaapissa urhoollisesti painon pudotusta :)

   Poista
 8. Oi mahtavaa, että olet pystynyt elämänmuutokseen. Onnittelut ja kaikkea hyvää myös jatkossa!

  VastaaPoista
 9. Siis oletko se tosiaan sinä?! Ihan eri naisen näköinen, en olisi tunnistanut!! Isot peukut onnistumisesta tuossa lähes joka naisen kamppailussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin osa ;) Kiitos sinne tsemppauksesta taitaa meistä tosiaan melkoinen joukko kamppailla kilojen kanssa.

   Poista
 10. süße bilder!!! danke für die inspirationen und liebe grüße von angie

  VastaaPoista
 11. Upea nainen, mahtavaa ja neilikalla osuutensa(ilman koiraa ei tulis lähettyä niin usein)
  Mukavaa Joulun odotusta!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!