16. marraskuuta 2015

Kodin sisustusta tuoksuvilla havuilla ja sammalilla
Olen huokaillut viime päivät ihanien kotien ideoiden perään ja selannut joululehtiä urakalla. Punavalkoinen näyttää ihan hurjan kauniille juuri nyt. Toisaalta taas yksinkertaiset - vihreän sävyiset koristeet saavat sydämen läpättelemään. Vanhan kellokaapin liepeille kasasin markettimatkalta mukaan tarttuneen havupuun ja murattikaaren. Havukranssi ja sammaleinen pallo siirtyivät ulkoa sisälle - ainakin hetkeksi. Ihana tuoksu tuli havujen mukana meidän olkkariin - tykkään. Huomenna on ihan pakko käydä vielä metsässä täydentämässä talvivarastoja ;). Keittiöön sujautan varmasti ennen joulua vähän punaista - vaikka sitten muutaman punaposkisen omenan.

Ps. sammaleisen pallon rakennusohjeita löytyy tästä postauksesta.
 
Sisustustuulia sinne,
Ilona

8 kommenttia:

 1. Minulla on joku vihreä kausi menossa. Ihana idea nuo havut. Pitääpä käväistä tuossa lähimetsässä retkellä.
  Kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä on aina hyvä väri - tykkään niin sen turvallisuudesta. Onneksi vielä saa kerättyä metsänantimia - lumi ei ainakaan haittaa ;).

   Poista
 2. Pitäis tosiaankin käydä mutka metsässä hakemassa jouluaskarteluihin materiaalia. Ja ihan minikuusi vois tulla jo jollekin pöydälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinkin voisin myös kuusen sujauttaa pöydälle - koskaan ei ole liian aikaista - kai ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa hiipii jo kodin nurkkiin jouluiset tunnelmat - ihan vielä en joulutähtiin ole sortunut :)

   Poista
 4. Kauniita joulutunnelmia täällä. Havut tuoksuvat ihanalle, metsälle. Pitääkin kipaista niitä hakemaan. Ja tuo murattikaarikin on niin nätti. Ajanpatinoimissa purkeissa ovat - se tuo tunnelmaa. Ja lintujen ystävänä silmäni heti hakeutuivat naakkoihin. Ihastuttava kuva noista mustanharmaista veijareista.

  VastaaPoista
 5. Ihania noi havut... harmikseni olen allerginen havuille ja hyasintille enkä voi tuoda niitä sisälle... onneksi on muitakin kauniitä kukkia, kuten Amaryllis ja jouluruusu... ja muratti on myös yksi lempikasvini sekä sisällä että ulkona : )

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!