10. marraskuuta 2015

PannukakkutalossaNyt en tähän hätään keksi vinkata teille yhtään parempaa pimeyden karkottajaa. Oikeastaan jäin jumiin ensin tähän paikan tarinaan ja nyt sen pannukakkuihin. Pannukakkutalosta saa valita suolaisilla tai makeilla täytteillä varustetun herkun. Meidän perhe kävi tällä viettämässä aikaa ystävien kanssa - arvatkaa nauttiko lapset ;) - minusta sitten puhumattakaan. Tunnelma oli sellainen mummola-henkinen - omenalle ja kanelille tuoksuva pannukakku nousi omaksi lemppariksi. Iloisen tarjoilijan suositteleman poropannukakku on takuuvarma valinta lakkakastikepannukakun kanssa yhdistettynä. Pannukakkutaloja löytyy täältä Jyväskylästä, Mikkelistä, Oulusta, Leviltä ja Porista - :) Haluaisin muuten olla tällainen pannukakkuyrittäjä - tuoksua aina kanelille ;).
 
Ihan joka päivä ei täällä voi käydä, joten tänään varmaan täytyy tänään tyytyä jauhelihakeittoon - ja laittaa kaikki kynttilät päälle karkottamaan pimeää.
 
Ilona
 
Tämä postaus on tehty yhteistyössä Pannukakkutalon kanssa.

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ♥ Tuttu paikka, olen käynyt ja herkullista oli ♥

  VastaaPoista
 2. Mä oon käynyt kerran Oulun Pannukakkutalossa, söin suolaisen pannukakun. Muutaman kerran olen tehnyt myös kotona itse suolaista täytettyä pannukakkua. Jyväskylän Pannukakkutalossa ei ole tullut käytyä vaikka se on jo Jkl:ssä vuoden tainnut olla. Ja kiva kun niitä on muuallekin tainnut tulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätys oli itselle tuo Jyväskylän Pannukakkutalo - ihana, että on tässä näin lähellä.

   Poista
 3. Kivalta paikalta vaikuttaa!
  Tampereella on pari vohvelikahvilaa, joista saa sekä suolaisia ja makeita vofluja. Ovat ihania!
  Toivottavasti joku perustaa näille seuduille pannarikahvilankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin toimii suolaisena - ihan uusi tuttavuus itselle. Pitää Tampereella käydessä kokeilla noita vohveleita - kuulosti niin hyvälle :)

   Poista
 4. Meillä täällä Torniossa oli pari vuotta sitten tuo Pannukakkutalo, mutta harmi ettei täkäläiset osanneet käydä siellä ja niinpä sen tarina täällä loppui.
  Itse kävin herkuttelemassa siellä niin suolaisilla kuin makeillakin versioilla ja hyviä olivat!

  VastaaPoista
 5. Pannukakkutalo! Tuo nimi on kuin sadusta. Omena-kanelipannukakku maistuisi kyllä nyt kahvin kanssa. Melkein tunnen sen tuoksun :)
  Ps. Olen nyt kännykän päässä, muuten klikkaiisin itseni lukijaksi. Mutta kotona sitten. Samoissa joukoissa ollaan <3 Terveisiä Tuula / Tuula's life

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sille siellä tuntuikin - sadulle ;) Ihanaa kuulua Tuula teidän joukkoon - vierailemaan pitää tulla sinne pian :)

   Poista
 6. Hei Ilona, ihastelin niitä eläinaiheisia mukeja, myydäänkö niitä Jyväskylässä jossain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa hei Päivi - ei valitettavasti, mutta verkkokaupasta niitä saat tilattua - täältä https://www.verkkokauppa-emilia.fi/tuotteet/tarjoilu

   Poista
 7. Porissa törmäsimme kerran moiseen, mutta muuten emme tuon "vaikutusalueelle" ole osuneet. Olisi kyllä tervetullut lisä myös Espoon ravintola/kahvilavalikoimiin!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!