22. tammikuuta 2016

Remonttihommat eivät sitten menneet niin kuin Strömsössä.


Melkoista sähellystä on elämä ollut täällä viimeisten viikkojen ajan. Meillä on rempattu kirjaimellisesti hikikarpalot otsalla - pakkasesta viis. No, auto on kyllä hinattu huoltoon useammin kuin kerran ja voitte arvata sen aiheuttaneen harmaita hiuksia. Lapsi ei ole millään jaksanut odottaa huoneen valmistumista ja patjalla nukkuminen pienestä miehestä oli älyttömän työlästä - tiedätte, mitä tarkoitan ;). Viimeinen toivo meinasi kadota meidän rappukäytävässä - juuri silloin tajusimme, että ostamamme 120 cm levyinen runkopatja ei sovi siitä yläkertaan. Siinä siis pönötimme punaisena ja jumissa yhdessä miehen kanssa. Kriisitilanteessa en kiroile, mutta hammasraukat, niitä olen saattanut purra ;). Hieman seiniä vaurioittaen sänky nousi yläkertaan - voitte uskoa hurraa- huutojen määrän.¨

 Tosi iso kiitos Deseniolle, josta Pietu sai valita seinilleen printtejä - en siis niihin ole vaikuttanut ;). Hieman mietin kultaisen kartan kohdalla, mutta pidin suuni kiinni - kerrankin ;).
 
Kuvissa voitte katsella siivottua versiota huoneesta, sillä jokainen meistä tietää, ettei ihan oikeassa elämässä täällä näytä tälle ja hyvä niin. Juuri ennen lapsen koulusta tuloa saimme siivottua kaiken tähän malliin ja lapsen meille antama palaute kantaa ehkä aina - nim. pieneen makkariin sulloutunut äiti.
 
Ps. minun viikkoni kaiken muun lisäksi on ollut tuuliviiri - niin moni asia muuttuu ja hyvä niin <3.
 
Ihanaa viikonloppua sinne,
Ilona
 
Yhteistyö: Printit, julisteet, seinäkuvat desenio.fi

8 kommenttia:

 1. Onpa ihana huone, tosi kotoinen. Rakastuin ehkä "vähän" noihin pyöreisiin mattoihin <3
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi - matot raahasin Egyptin matkalta tietämättä, että ne päätyisivät lapsen huoneeseen ;)

   Poista
 2. Tykkään! Ja varmasti tykkää huoneen asukaskin :)
  Onko matot nahkaa? Ja miten verhot on kiinnitetty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissulis Lievestuoreelle :)-matot on tosiaan nahkaa. Toin ne Egyptistä. Verhot on kiinnitetty kattoon naulakoilla, joista otin koukut pois. Riikalla Sateenkaarentaa- puodissa oli näitä vielä hetki sitten.

   Poista
 3. Hyvähän siitä tuli:) Muistelen juuri sitä, kuinka yritimme tähän taloon muuttaessamme saada 160 cm levyisen runkopatjan kierreportaikosta ylös ja ei mahtunut. Ei edes seiniä naarmuttamalla, jota ei onneksi yritetty, talo kun oli uusi. Mutta sitten saimme sängyn ylös, kun otimme parvekkeeen kautta sen liinoilla. Joo, ei ollut helppoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tiedän tunteen ;). Meillä ei ole tuota parveketta ja ikkunoissakin on typerä välipuola - sen tajusimme suunnitellessamme tuota samaa ulkokautta hinaamista.

   Poista
 4. Niin tuttua tuo, sitä kun luulee että kaikki mahtuu rapuista, ja sitten ollaankin jumissa, ja ihmetellään.
  Mutta poikanne sai upean huoneen.
  Kaikkea hyvää teille :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!