4. toukokuuta 2016

Kuistin kesäpukineet


Kuistin kesä on virallisesti töräytetty alkaneeksi. Ihan jokaisena keväänä pyörin ja hyörin täällä aina iltamyöhään saakka. Mies ei vain voi ymmärtää, mitä ihmettä rymyän pihalla nukkumaanmenoaikaan - sipistelen kukkiani tietysti. Samaan aikaan kun kukkavillitys alkaa myös ruukkuvillitys. Tämän kevään uudet tulokkaat tilasin  Amanda B:n verkkokaupasta. Aika hauskaa oli löytää ruukuista leijonakoristeet - vanhat, ranskalaiset jälkiruokakulhot minulta löytyy samalla koristeella kaapissani. Olen varma, että nämä ruukut muuttavat vielä paikkaansa monta kertaa tällä pihalla. Nyt vain toivotaan, että aurinko jaksaa paistaa ja lämmittää puutarhan täyteen kukoistukseen.
 
Aurinkoa teille sinne - täällä lähdetään töihin. Illalla taidan siirtää uuden ruukun paikasta a paikkaan b tai heittäytyessäni oikein villiksi ruukku voi löytyä jopa paikalta c - aika hurjaa tämä vaaleatukkaisen naisen elämä ;).
 
Ilona

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos sinne Hannele - täällä sitä sipistellään ;)

   Poista
 2. Puutarhapörriäinen on tainut pistää sinua :)
  Ihanan aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Outi, näin käy aina keväällä - yritän aina hillitä, mutta lopputulos on jokaisena vuonna vain pahempi. Aurinkoa sinne,
  Ilona

  VastaaPoista
 4. Tuo aurinkovarjo olisi oikein (kesä)haaveiden täyttymys <3 Meillä on niin tuulista että tuskin kestäisi ehjänä, mutta lasitettua terassia odotellessa... :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!