6. toukokuuta 2016

Tunnustan


 
 
Tunnustan sisustaneeni aina. Muistan vieläkin fiiliksen astuessani sisustusliikkeeseen, joka tuoksui siihen aikaan tervakynttilöille. Hassua, kuinka katsellessani taaksepäin - huomaan ajan kuljettaneen minut jälleen tänne. Tänäänkin menen tuohon liikkeeseen, jonka kynttilät tuoksuvat juuri nyt kesäsateelle ja vaahtokarkeille. Omaan sisustuskauppaani ostin täältä vuosien ajan kynttilöitä ja sisustustavaroita. Nyt häärään juhlavuoden kunniaksi tämän hienon väen kanssa siellä ja vähän täälläkin. Epätoivoisesti yritän pitää itseni aisoissa - ihan kaikkea kaunista ei töistä voi kotiin kuljettaa. Vakaa päätös usein horjuu ja tiskin takana saattaa odottaa Ilona-nimellä varustettu pussukka - ihan vain sellainen pieni ;).
 
Tänään aurinko paistaa Wanhalle Pajalle, innolla jo odotan päivää iloisen joukon kanssa. Tämä vuosi on hurjan metka - kurkkimaan siitä kirjoitettua tarinaa pääset tänne.
 
Aurinkoa sinne,
Ilona
 

8 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat. Toivottavasti ehdin käydä lukemassa tarinan.
  Hyvää viikonloppua sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aurinkokujalle -sinne aurinkoa viikonloppuun.
   Ilona

   Poista
 2. Vaahtokarkki ja kynttilä yhdessä, kuka sitä voisi vastustaa.
  Ihanaa viikonloppua Ilona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Outi olet niin <3 Ihaninta viikonloppua sinne.

   Poista
 3. Ihanaa tunnelmaa kuvissa. Puttipaja minulle todella tuttu jo vuosien takaa ja samoin tuoksut! Mukavia päiviä Sinulle toivottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tiedät, mistä puhun - pitkä kunnioitettava tie. Ihanaa kesäsateen tuoksua sinne:)
   Ilona

   Poista
 4. Löysin tieni tänne ja hei, olipa mukava tutustua. Tälläiset jutut ovat kyllä tämän homman paras suola. Olen jostain syystä lukijoissasi mustavalkoinen sotku, mutta se olen siis minä, syvältä.sanna ;D

  VastaaPoista
 5. VOi miten kaunista, kuten aina!
  Valoisaa päivää sulle, ihanainen!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!