10. heinäkuuta 2016

Mun miehen mielestä ruusuverhot rokkaa ;)


 
Olen täällä kippurassa nauranut miehelleni - nauran kyllä melko usein oman "körilääni" kanssa, mutta - mitä pitäisi tehdä hänen kertoessaan pitävänsä ikkunoihin ripustelemistani ruusuverhoista. Meidän ikkunoissa keikkuvat yleensä ne perusvalkoiset verhot - The tylsyyden huiput. Minullekin tämä ruusuilu oli hurja myönnytys - yleensä vältän kirjavia lieputtimia. Jännittävää oli kuitenkin kuulla kommentointia tuolta non - sisustukselliselta puolelta - ;)
 
Ihana aurinko saatiin tänään vihdoin tännekin. Vapis kului pyöräillessä, herkutellessa ja kesäkimppujen rakentelussa - olisi ihana pysäyttää aika juuri tähän hetkeen.
 
Toivotaan aurinkoa huomiseen,
Ilona

8 kommenttia:

 1. Hauska juttu. Mieleeni tuli tapaus vuosien takaa. Poikamme odotti eskarikavereitaan kylään ja pyysi minua pukemaan jotain nättiä päälle, vaikka "kukkamekko"...Poikaparka oli nähnyt minut liian usein mustissa paidoissa ja housuissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin niin saada samat sanat perheeltä, kaivan aina tummat vaatteet kaapista esille ;) Pitänee ostaa ruusumekko seuraavaksi.

   Poista
 2. Kauniin siniset nuo ruusuverhot ja ainakin täältä katsottuna mallaavat hyvin😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, että villin sinisen kauden jälkeen nämä verhot ovat ensimmäisiä sinisiä asioita kodissa - astioita en laske ;). Oma sininen kausi oli kuitenkin jo silloin 90-luvulla.

   Poista
  2. Minulla on ollut paljon sinisiä vaatteita 80-90 luvulla ja nyt sininen nostaa taas päätään.

   Poista
 3. Tosi kauniit verhot! Rokkaavat todellakin..:)

  VastaaPoista
 4. Hei! Saanko udella mistä tuo keittiön pöytäsi on?! Kaunis ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä on ollut minulla jo kymmenisen vuotta - ostin sen Pohjanmaalta. Ikääkin tällä vanhuksella on jo melkoisesti. Se on tehty vuonna 1845.

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!