19. maaliskuuta 2017

Kiljuntaa hotellin aulassaAjatelkaas, jos teidänkin tekisi mieli kiljahdella aina tullessanne hotellin aulaan. Opiskelupäivät päättyi hotelliretkeen, jonne Neilikkakin saapui muun perheen kanssa. Varoittelin hotellin väkeä jo ennakkoon koirasta, jolla on jännityksen hillintä kyky melko pieni (luetaan täysin olematon). Tollerin(novascotiannoutajan) lempeästi tollerinlauluksi kutsuttu ääni kuulostaa aivan jalopeuran huudolle - ainakin meidän Neilikalla. 

Melko usein karvapää retkeilee meidän  kanssa, mutta tuo hotellissa yöpyminen on aina vaan yhtä jännittävää. Toki koiran kanssa matkailu on välillä vähän haastavaa, mutta sillä on ehdottomasti puolensakin. Huomaan meidän perheen asettuvan suojelevasti muuriksi hissimatkan ajalle - ettei vain häntä jäisi oven väliin. Helsingin ytimessä tuo lenkkeily karvakuonon kanssa on hupaisaa. Neilikalla on jälleen uusia ystäviä, joiden rapsutuksia maalaiskoira jää onnellisena kuuntelemaan.

Parasta Neilikan mielestä on hotelliaamiainen. Valkoisten lakanoiden joukosta tollerityttö nousee aamiaiselta pihistetylle nakkipaketille, tosin nakit sulloin taskuuni vasta luvan saatuani. Pian herkkuhetken jälkeen kaikuukin hotellin respassa jälleen kiljahdukset, joten on aivan mahdotonta olla hymyilemättä. Kiitos Marskin henkilökunnalle jättimäisestä herkkuluusta ja ymmärtävistä hymyistä - me tullaan taas ryhmärämän kanssa kylään.

Kannataa siis muistaa, että jos kiljuu antaumuksella hotellin aulassa - saa siitä nakkipaketin palkinnoksi ;).

-Ilona-

4 kommenttia:

 1. Ei muuta kuin hotelliin siis. Mä luulisin, että tulis kyllä lähtö jos alkaisin hotellissa kiljumaan. Neilikan apuna on myös suloinen ulkomuoto <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin Outi tuota samaa - luulen, että valkotakkiset tulisivat minut nappaamaan, jos kokeilisin samaa ;)

   Poista
 2. Ihana Neilikka - ja sai varmasti hymyn muidenkin hotellivieraiden huulille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaistollerin ympärillä pyörii usein hymyileviä ihmisiä. Punatukka luottaa ihan jokaiseen vastaantulevaan ihmiseen.

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!