4. huhtikuuta 2017

Photoshoppausta ja Lightroomia Mikon opastuksella!
 
Varmasti molemmat ohjelmat voi oppia käyttämään ilman opastustakin. Tälle blondille on ollut kuitenkin helpompaa käydä Mikon opissa, jossa käydään läpi ohjelmien salat omassa tahdissa. Kyllä käyn toki kouluakin oppiakseni mahdollisimman paljon. Silti huomaan sujauttavani viestiä umpirauhalliselle opettajalle ongelmien ilmaantuessa. Suosittelen kokeilemaan Mikon oppeja. Jos kaipaat henkilökohtaista opetusta kuvaamiseen tai ohjelmien käyttöön voi sitä tiedustella täältä.

Olen huomannut, että yksinkertaista reittiä ei opettelulle ole, joten sata toistoa on jo muodostunut omaksi kannustuslauseeksi. Tänään olen kuvannut munia eri etäisyyksiltä ja yrittänyt käyttää eri syväterävyysalueita kuvatessani. Voi, että olen niin innoissani! Harsokukkien blurraantuessa kauniiksi verhoksi asetelman eteen voisin vaikka kiljahdella vähän ja hypähdellä riemusta. Omituista, kuinka valokuvaus avaa jokaisena päivänä uusia ulottuvuuksia.

Vaaleanpunaisilla laseilla siis uusiin seikkailuihin,
Ilona

Ps. torstaina sujahdan kuvailemaan tänne Antin ja Anniinan ihanaan kotiin.

3 kommenttia:

 1. Todella hauskaa, miten monta täysin erilaista kuvaa voi ottaa vain yhdestä asetelmasta. Upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhe on melkoisen huvittunut kontatessani pöydän päällä tai ryömiessäni kameran kanssa lattialla. Hyvät naurut - melkein joka päivä ;)

   Poista
 2. Ihanat tunnelmalliset kuvat! Mielenkiintoisia kuvauspäiviä Sinulle ♥

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!