4. syyskuuta 2017

Tervetuloa syyskuu!
 
Viikonloppu hurahti värikylvyssä. Auringonkukkia nyt on vain mahdotonta vastustaa. Oikeastaan se pätee tällä naisella ihan kaikkien kukkien kohdalla - niitä nyt ei vain voi koskaan olla liikaa.

Perjantain vuoksi voisin leijua koko tämän viikon. On hauskaa, miten työstä voi tulla hurjan haastavaa ihan muutaman uuden idean ja ajatuksen voimalla. Minua jännittää tuleva ja samalla olen ihan hurjan iloinen, siitä että joskus pääsee hyppäämään rohkeasti turvallisesta muotista johonkin ihan muuhun.

Hyppelehtiminen ja leijuminen pitäisi tällä viikolla toteutua myös rakennuksen liepeillä. Ihan kohta pääsen kokeilemaan Teknoksen huipputiimin kanssa valittuja maalisävyjä. Arvatkaas kahdesti, millä värillä meidän uusi kotitalo maalataan?

-Ilona-6 kommenttia:

 1. Teidän uusi talo maalataan...valkoisella tai vaaleanharmaalla :)
  Ihania nuo kukat ja niin nätti kuva sinusta Ilona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, olen niin arvattavissa - tai tunnet niin hyvin. Melkoisen valkoinen on talo vaikkakin rakennusluvassa lukee harmaa ;) Lapsi otti äidin pyynnöstä kuvan <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Aivan varmasti, jos kaava olisi antanut tehdä sellaisen hurjan liikkeen. Nyt mennään mustilla ulko-ovilla ja vaalealla yleisilmeellä :)

   Poista
 3. I love the blog post, and you helped me make such a fun card with it!  ดูหนังฝรั่ง

  VastaaPoista
 4. Heippa ! Sulla oli ihania kalentereita arvonnassa Naisyrittäjissä. Kiinnostaisi ostaa sellainen ❤ Yritin laittaa Messenger-viestiä, mutta meni varmaan viestipyyntöihin. Otatko yhteyttä: mirka.loukimo@gmail.com 😊

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!