14. syyskuuta 2017

Yksi kokonainen viikko!

 
 
 

 
Viikko on ollut ihan hurjan pitkä ja melko vaiheikas - myönnetään. Työmatkat on venyneet omasta tahdosta - saan hyvin kulutettua kuuden tunnin ajomatkoihin kahdeksan tuntia. Voitte kuvitella - mitä kaikkea kaunista matkojen varrelta löytyy ;)
 
Vaikka kalenteri on liimattu täyteen lappuja kiireellinen, toimita heti, muista ja viimeinen päivä en suostu stressaantumaan. Lapsi pitää huolen siitä, että en ainakaan sammaloidu. Aamuviideltä kellon soidessa on kuvaajaparini odottamassa kumpparit jalassa äitiään. On noustava aikaisin, että saa sumun vangittua. Tulitikut auttavat tietysti pitämään silmät auki. Rämmittyään aamutuimaan tiettömillä teillä osaa arvostaa luonnon kauneutta. Kuvaajakumppanini otoksia voi kurkata täältä.
 
En vaihtaisi tämänkään viikon yhtään päivää.  En päivää sademyrskyssä, en hetkeä ennen saviojaan uppoamista, enkä sitä kellahtamista rantaveteenkään.
 
Tällä viikolla on tullut suututtua, naurettua, vähän tirskahdettua ja leviteltyä niin huonoa huumoria ympärilleen - hyvää viikko siis!
 
Upeita hetkiä viikonloppuun, mitä ne sitten ikinä ovatkaan ;)
 
- Ilona -
 
Ps. kiitos ihan jokaiselle minulle viestin laittaneelle - talletan ne leijuakseni niiden voimalla ensi viikon ;).

6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Ihanaa loppuviikkoa sinulle ja kuvauskaverillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Outi sinne - värikästä viikonloppua <3

   Poista
 2. Kauniita kuvia.
  Kiitos samoin sinulle iloa viikonloppuusi.♥

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia molemmilla teillä! Ja ilmeisen vauhdikas viikko takana ;)
  Rentouttavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kisu, on niin hienoa seurata lapsen intoa. Tänään vaelletaankin Rotkojärven suunnalla, eväät on jo pakattu ;).

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!