21. marraskuuta 2017

Kodin joulupukineet
No, totta kodin joulupukineisiin voisi kuulua Neilikkakin - se koristaa aina jokaista paikkaa, jossa hyörin. Pitkästä aikaa kaivoin kotona kameran ajan kanssa esille. Heti Neilikan tajuttua tilanteen - punatukka kiipesi sohvalla nukkumaan. Jos tunnustan totuuden niin pusuttelen tuota karvakuonoa aina ohi kulkiessani. Saattaa olla, että köllöttelen sohvalla hyrisevän koiruuden vieressäkin hetken. Hyvän olon tunteelta ei voi välttyä tassuolennon vieressä.


Kodin joulupukineet ovat aika maltilliset tällä hetkellä. Naapuritkin ennättävät tänä vuonna ripustaa ensimmäiset talvivalot ennen tätä joulustelijaa. Urakoin siinä vaiheessa jättimäisen hopeakuusikranssini kanssa - kovan taistelun tuoksinnan jälkeen tuli vihdoin valmista.. Siitä piti tulla ensin pieni ja loppuen lopuksi sen halkaisijaksi tuli yli metri. On se ainakin isompi kuin naapurilla - vielä ;). 

Tässä vaiheessa koti valmistautuu joulukuuhun kynttilöiden ja kranssien avulla. Muutama puinen kuusi on jo valmiina odottamassa kavereita rinnalleen.

Tunnelmallisia marraskuun viikon päiviä sinne,
Ilona

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana kranssi. Koiruudet osaa kyllä nauttia elämästä!
  Ihanaa tiistai-iltaa Ilona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein kranssivillitys meneillään - montako niitä ennättää tehdä ;). Pitäisi pyrkiä nauttimaan samalla lailla kun eläimetkin, ottaa aina välillä päiväunetkin :) Ihanaa viikkoa Outi sinne <3

   Poista
 2. Kaneli on ehdottomasti ihanin joka kauden koriste!Minäkin pusuttelisin joka käänteessä!-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaneli?? Vai Neilikka? :)

   Mäkin pusuttelen koiraa joka käänteessä, siitä vaan tulee niin hyvä mieli!

   Poista
  2. Neilikka joo:)Mistä ihmeestä tuli Kaneli!ehkä koirulin väristä:)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!