4. marraskuuta 2017

Luopumisen tuskaaEn voi mitään ajatuksilleni - saatan olla rakastunut meidän nykyiseen kotiimme, luopuminen siitä tuottaa haikeutta. Kahden viikon aikana meillä on vieraillut melkoinen määrä talon ostajia. Julkinen myynti katkaistiin hetkeksi näyttöjen vuoksi - emme vain saa sovitettua niitä arkeen juuri nyt ;).

Kaikki meillä poikenneet saavat toki kodin ostaa, mutta uusien näyttöjen osalta rauhoitetaan hieman tilannetta - anteeksi :). Sähköpostia tietysti voi laittaa. Lisäkuvia saunasta pyytäneille yritän vastata pian - Rovaniemelle terveisiä. Samalla mielessä on käväissyt, voisinko jollain tapaa pitää tämän kodin itselläni. Selvästi ilmassa on luopumisen tuskaa. Mietin myös voisiko kodin vuokrata hetkeksi, jotta voisin vakuuttua siitä, että tahdon siitä luopua. Ennen myyntiin laittamista ajattelin, että näen ihmisen silmistä saman, minkä minä olen nähnyt tänne muuttaessani. Tätä kotia pitää vain mielestäni rakastaa tai etsiä jokin toinen rouvan tilalle ;) Ja kyllä - yritän olla ripustautumatta oven karmeihin täältä muuttaessani, hih.

Ah, ja niin meidän kodin joulutunnelmat tänään kurkattavissa uusimmassa Kotiliedessä <3
Ilona

5 kommenttia:

 1. En ihmettele ollenkaan, jos et tuosta raski luopua <3
  Muistan, kun edellisestä kodista muutimme, itkin vielä lähtösiivousta tehdessäkin. Ja kun tämä nykyinen koti oltiin aikoinaan myymässä, tajusin kiinteistönvälittäjälle kotia näyttäessä, etten halua muuttaa minnekään. Eikä sitten muutettu;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, miten sitä kiintyy vuosien aikana tuttuihin nurkkiin. Uuteen kotiinkin yrittää suunnitella samoja tapetteja ja lattioita ;).

   Poista
 2. Sinä vielä muutat uuteen kotiin vanha ovi mukana, kun et pääse irti kahvasta :)
  Tuolla kodissa näkyy rakkaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri mies sanoi, etten voi jäädä tänne hyyrystelemään uusien omistajien riesaksi. Eikö kauppakirjaan voi lisätä käyttöoikeutta ;)

   Poista
 3. Ehkei kannata myydä,jos arveluttaa.Saattaapi kaduttaa myöhemmin.-sanna-

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!