21. tammikuuta 2018

Keittiön sävykartta
 Miehen kanssa meillä läpsäytetään yläfemmat ulko-ovella - toisen mennessä ja toisen toisen tullessa. Rakentamisen ja työn sovitteleminen yhteen on joskus ihan vähän haastavaa. Totuuden nimissä se saattaa joskus tuntua mahdottomalle ;). Uuden kodin rakentamisessa on korostunut toimittajien valinta ja heidän joustavuus.

 Hauskaa, miten voikaan olla tyytyväinen siitä, että saa valmiiksi ohjeet betoniseinämäisen käsittelyn tekemiseen, valokuvia oikean laatan varmistamiseen tai keittiömiehen rakennukselle mittauskäynnille. Välillä työkiireiden keskellä kuitti siitä, että joku toinen hoitaa homman eteenpäin on ihan mahtavaa.

Kerään blogin sivupalkkiin meidän kodin hankintojen listan - siis niiden, joiden osaaminen, ammattitaito, tuote tai fiilis on ollut meistä superhyvää. Rakentajana olen sitä mieltä, että osaava myyjä antaa matkalla hieman enemmän. Perjantaina keittiömyyjä Ville Einemäki toi mittakäynnille tullessaan kalusteiden ovi-, sekä tasomallin - että voisin olla varma, mille ne näyttävät Äänekosken valossa. No, onhan se valo täällä Äänekoskella ihan erilainen ;).

Keittiön sävykartta löytyy yläpuolen kuvista. Pukkilan laatta tulee kalusteiden päälle, josta se seinäpinta jatkuu Teknoksen Kolibrilla tehdyllä betonia jäljittelevällä pinnalla. Keittiön alakaapin ovet on harmaat ja taso vaalea tammi. Saattaa olla, että käsittelen sen vielä vaaleammaksi, vaikkakin se tuo tuollaisena lämpöä harmaaseen sävykarttaan.

Nyt jo jännittää, mille kaikki paikallaan näyttääkään. 

Ihanaa sunnuntaita täältä raksalta sinne, Ilona

2 kommenttia:

  1. Kyllä oman kodin suunnittelu on ihanaa aikaa. Nyt kun mekin ollaan kateltu niin myytäviä taloja kuin myytäviä huoneistojakin niin suurimmaksi ongelmaksi aina tulee keittiöt. Niissä on aina aivan liian vähän kaappitilaa ja laskutilaa. Joskus olen miehelle maininnu etteikö enää ihmiset tee ruokaa vai miksi keittiöt on niin surkeita. Tai sitten minulla on vain niin paljon astioita ja puuhaan keittössä paljon. Nautinnollisia rakennusvaiheita ja muistakaa levätäkkin välillä.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa ja haastavaa aikaa - tuntuu, että ei vain osaa kaikkea ottaa huomioon. Astioita on täälläkin, ehkä liikaa, mutta niin kauniita jokainen. Muistetaan me levätä ;)

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!