16. helmikuuta 2019

Oman kodin sisustusvillitys

Taas se tuulet puhaltavat - ne sisustustuulet eivät petä koskaan. Aina ne tulevat auringon ilmestyttyä kurkistelemaan likaisista ikkunoista sisälle. Sopivia verhoja on joskus mahdotonta löytää - tai ainakin minun on. Ruusuverhojen osuttua silmiini en enää saanut näkymää pyyhkäistyä pois. Samettiset verhot ovat nyt minun arkipäivän glamourini. Ihan huoletta istuskelen lattialla katselemassa vieläkin likaisia ikkunoitani. Kuka niitä enää näkee uusien verhojen takaa ;).

Verhoille on oikeasti toinenkin tehtävä, mutta siitä myöhemmin. Hauskaa, miten koti alkaa elämään vasta vuosi muuton jälkeen. Hyllyille on löytynyt paikkoja ja laatikoille koloja. Lieden alapuolen kolo on juuri sopiva halkolaatikolle. Halot laatikon etulaidassa ovat vain pätkiä. Hyvin ne silti maastouttavat laatikon etureunan sisustukselliseksi halkokasaksi ;).


Minä villiinnyin sisusteluun täällä. Ja tänään ajattelin poiketa villiintymään tänne.


Sisustustuulia sinne, Ilona5 kommenttia:

  1. Aiettä TYKKÄÄN 😍😍😍😍

    VastaaPoista
  2. Niin on kaunista ja ihanaa! Niin ihanat kuvat! Jään nyt vain odottelemaan lisää noita ihania kotikuvia, kauniista kodistanne! Oikein mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle!

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!