24. elokuuta 2015

Arvotaan Talven Hopeiset Hiutaleet- kirjoja!















 
Talven Hopeiset Hiutaleet - kirja on painossa. En osaa kuvailla tämän päivän tunteita siitä, mille tuntui nähdä kirja valmiina. Myönnän tunteilleeni ihan täysillä. Kirjan sivut on koottu rakkaudella ja kilometrien mittaisilla tunneilla. Se, kuinka omalle sen sivut tuntuvat on ihan huippua. Tämän kirjan sivuilla on pehmeys, valo, joulun satu ja sen tarina. Kiitos teille ihanat, jotka olette mukana tässä - arvostan! Lämmin kiitos Joelille - kansikuva on juuri sellainen, joka kertoo kaiken.
 

"Yritän napata kiinni hiljaa taivaalta leijuvan hiutaleen - sen täydellinen kauneus paljastuu vasta harmaan lapasen päällä. Huomaan miettiväni kuinka ihmeessä sen herkkyyden voisi tallettaa - kauneus se on pysyvää  ohikiitävästä hetkestä huolimatta. Sellaisen ohikiitävän kauneuden tahdon rakentaa kotiinikin joulun ajaksi - pientä hetkeä venytän aloittamalla valmistelut jo hyvissä ajoin. Tämä on lupa meille kaikille joulua rakastaville. En siis suinkaan suostu odottamaan marraskuuta koristeiden kanssa - tunnustan, että en odota edes lokakuuta. Hämärinä iltoina sohvan nurkan täyttää puikkojen kilistely, keittiössä tuoksuu kanelikattila ja lapsi odottaa tonttujen juomaa pihapuuhien jälkeen. Tänään voi aloittaa ihanan hössötyksen - joulustelu se aivan on parasta talven puuhaa."

 
Kirja arvontaan voi osallistua kommentoimalla tätä postausta - kerro myös, jos olet jo lukijana täällä tai Facebookissa, silloin arvontaan sujahtaa kaksi arpaa.

 Lisäksi kirjoja arvotaan myös Facebookissa ja Instagramissa, alapuolen linkeillä pääsette klikkailemaan itsenne sinne.

 Kommentti olisi hauska kuulla - millainen Joulu on sinusta täydellinen.
 

122 kommenttia:

  1. Mukana, paras joulu on aina perheen kanssa yhdessä viettety, vaikka vaatimatonkin.
    tvoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  2. mukana arvonnassa.joulu on täydellinen kun koko perhe on yhdessä,kaikki rakkaat <3

    VastaaPoista
  3. Täydellinen Joulu vietetään perheen kanssa ilman kiirettä ja stressiä. Nautitaan yhdessäolosta ja hyvästä ruoasta. :)
    Kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  4. kahdella arvalla mukana, joulu on täydellinen just silloin kun koira söi osan kinkusta, kuusi kaatui ja piparit palo uuniin ja mie makasin kipeänä petissä, paras joulu ikinä.

    VastaaPoista
  5. Voi ihanaa Ilona! <3 <3 <3 Arvonnassa mukana tottakai :) Lukijana mukana.
    Paras joulu on lapsen ilo ja lämmin tunnelma.

    Halaus ja terkkuja!
    T.Mira Prinsessajuttu -blogista

    VastaaPoista
  6. Joulu on ihana kun koko perhe on yhdessä. Kodissa paljon kynttilöitä, niin ulkona kuin sisällä. Lautapelit ja suklaa, lumi tuiskuaa ulkona kuusen havujen päälle.

    VastaaPoista
  7. Täydellinen joulu, kun koko perhe koolla, syödään hyvin ja nautitaan kiireettömyydestä.
    Miia

    VastaaPoista
  8. kahdella mukana. Täydellinen joulu on iloinen ja rauhallinen

    VastaaPoista
  9. Mukana arvonnassa. Seuraan blogia ja fb:ssa. Paras joulu on perheen kanssa vietetty. Päivällä kuusen hakun rapsakassa pakkasessa auringon paistaessa. Illalla retki hautausmaalle kynttilämereen ja sen jälkeen lämpimään saunaan. miia.kattelus@gmail.com.

    VastaaPoista
  10. Lukijana olen molemmissa.
    Joulu on lapsien aikaa, nyt rauhaa kahdestaan

    VastaaPoista
  11. Ihan täysin täydellistä joulua minulla ei ole poikani kuoleman jälkeen ollut, eikä sellaista koskaan enää tule.
    Mutta paras mahdollinen on se kun kaikki rakkaat läheiset ovat yhdessä.♡

    VastaaPoista
  12. Ihana kirja, pakko osallistua. Olen blogisi lukija. Tykkään hiljaisesta, rauhallisesta joulusta. Eniten joulun tunnelmaa saan juurikin jouluisista kuvista, kirjoista ja lehdistä. Lahjoiksiskin riittää se, että näen lahjojen kuvia :)

    VastaaPoista
  13. Ihana arvonta! Joulua jo kovasti odotellen :) Täydellinen joulu koostuu perinteistä, jotka ovat alkujaan jo lapsuudesta ja perheen kanssa yhdessäolosta :) Lukijana täällä ja fb:ssa.

    VastaaPoista
  14. Ihana uutuus taas tulossa, olen ostanut itselleni lahjaksi jo monta sinun kirjaasi, tämä on taas must-hankinta. Kiitos kaikesta kauniista, jonka tuot upeasti kirjoissasi esille ja tunnelmiin on helppo samaistua <3

    lukija sanna.hovilehto@luukku.com

    VastaaPoista
  15. Arvonnassa mukana yhdellä arvalla.

    Täydellinen joulu on mielellään lumipeitteinen, kynttilöillä kuorrutettu, hyvällä mielellä maustettu, kauniilla koristeilla somistettu, makoisilla ruoilla katettu, lähimmäisten keralla vietetty ikimuistoinen juhla ja ripauksena kaiken päälle vielä jouluntaikaa =)

    *Kirsikka*

    VastaaPoista
  16. Läheisten kanssa vietetty rauhallinen joulu ilman liiallista hössötystä on paras.
    Lukija olen, eli kahdella arvalla mukana!
    marsar69@luukku.com

    VastaaPoista
  17. Mukana arvonnassa ja facebookissa lukijana 😊 miia.kajander@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Lunta satelee hiljalleen, kun koko perhe kokoontuu yhteen.
    Fb:n kautta lueskelen.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Joulu on ihanaa aikaa. Olisipa kiva, jos lykästäisi. Olen lukijasi täällä bloggerissa.

    VastaaPoista
  20. Perheen kanssa vietetty joulu on parasta♥ Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  21. Oi, niin kauniita kuvia! Olisipa ihanaa saada tuo kirja ♥ Joulu on niin tunnelmallista aikaa. Kirjan kansi on kaunis. Pidän muutenkin tosi paljon Joelin kuvista. Kahdella arvalla mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  22. Koko perhe koossa. Siinä paras mahdollinen joulu. :)

    VastaaPoista
  23. Blogisi lukija ja ehdottomasti arvontaan mukaan ilmoittaudun - kaunis kirja, Ilona, ihanaa!! <3 Joulu parasta ilman kiirettä, rakkaiden kanssa! Yhdessäoloa, ulkoilua ja paljon lukemista sohvalla pötköillen!

    VastaaPoista
  24. Ihanaa uusi kirja odotus !!! Kahdella mukaan arvontaan <3

    VastaaPoista
  25. Onnittelut Ilona uudesta kirjastasi <3

    Paras joulu on kun voi kiireettä nauttia joulun kauniista tunnelmasta.
    Hyvä lämmin hellä on mieli jokaisen <3

    VastaaPoista
  26. Perheen kesken jouluna <3 Mukana arvonnassa, fb myös lukijana :)

    enkeli71 (at) gmail.com

    VastaaPoista
  27. Ihana Joulun aika <3 Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  28. Kahdella mukana, lukija facessakin. Ihanalta näyttää kirja! Perhejoulu on paras ja rakkain <3

    VastaaPoista
  29. Vaikka tänään on vielä helteinen päivä, on ihanaa ajatella valkoista lunta ja pakkasta :) Olen mukana arvonnassa :) kaksi arpaa siis :)

    VastaaPoista
  30. Perhejoulu on paras. Luen bloggerin kautta. Kahdella mukana.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Joulun taika tulee läheisistä, kynttilöiden liekeistä, yhdessäolosta, hyvistä jouluisista elokuvista, glögin tuoksusta...
    Kahdella arvalla lähden tavoittelemaan ripausta joulusta jo ennakkoon :)

    VastaaPoista
  32. Täydellinen joulu on perheen kanssa omassa kotona rauhallisesti vietetty tunnelmallinen joulu<3 oon lukija täällä joten kaks arpaa :)

    VastaaPoista
  33. Mukana arvonnassa. vuokko.oljymaki@luukku.com

    VastaaPoista
  34. Jospa päästäisiin jouluksi omaan kotiin viettämään joulua ♥ Niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia yllä, mielen valtasi ihana tunnelma ♥

    VastaaPoista
  35. Joulua edeltävä fiilistely ja miettiminen on parhautta. Usein joulu menee perheen kanssa omia traditoita noudattaen hyvin leppoisasti.

    VastaaPoista
  36. Onnea kirjasta! Tällainen joulukirja olisikin ensimmäinen laatuaan hyllyssä <3
    Lukijana bloggerissa, joten tuplayrityksellä mukaan!

    VastaaPoista
  37. Arvonnassa mukana, ja stalkataan joka kanavalta... tottakai! :))

    VastaaPoista
  38. Ehdottomasti mukana. Olen lukija täällä sekä FB:ssa. :)

    Oma täydellinen joulu on miehen kanssa kahdestaan. Viime joulu oli aika lähellä sellaista, koska jouluaatoksi iski myös lumipyry. Syötiin riisipuuroa aamulla keittiön pöydän ääressä ja mietin, miten voi olla niin kaunista. <3

    VastaaPoista
  39. Paras joulu syntyy perheen kanssa olemisesta, lumi on kyllä iso juttu joulutunnelmaa etsiessä! Mukana kahdella arvalla!

    VastaaPoista
  40. Onnea Ilona <3 Joulu on mielestäni kaikkein ihaninta aikaa. Oma porukka ympärillä ja se fiilis. Nyt jo mietin joulun ajan juttuja, rakastan sitä niin paljon. Kirjasi ovat niin upeita ja kuvat! Juuri niistä henkii täydellisyys. Olen lukijasi bloggerissa. Koitan onneani arvonnassa <3

    VastaaPoista
  41. Voi ihanuutta...onnea ! Kahdella arvalla mukana ollaan :)

    VastaaPoista
  42. Ihania tunnelmakuvia ylhäällä....tuli heti joulufiilis. Rakastan joulunaikaa, alan valmistelemaan joulua ajoissa. Nyt on jo toiset lahjasukat menossa...siitä se lähtee. Kaksi viimeistä joulua on ollut surullista, kun mieheni menehtyi kesällä 2013. Onneksi nuorin lapseni, miehensä kanssa on ollut molemmat joulut luonani.Ihanaa joulun odotusta kaikille! Blogia käyn aina lukemassa, joten yhdellä mukana. rautep@gmail.com Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  43. Osasit kuvailla jouluvalmistelut niin hurmaavasti, että ihan haistoin piparien ja suklaakarkkien tuoksun. Itse pidän myös jouluvalmisteluista kovasti ja aloitan ne jo syksyllä uusien herkkujen kokeilulla. Seuraan blogiasi, joten kahdella arvalla mukana arvonnassa. marja-leena.salmi-aarnio@uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  44. En ole tehnyt suursiivousta joulun alla muutamaan vuoteen, koska se vie voimia turhaan ja näin ollen joulusta ei pääsisi nauttimaan kunnolla kun olisin väsynyt jouluaattona suursiivouksesta ja jouluruokien valmistelusta. Keskitän voimani mieluummin ruuanlaittoon ja koristeluun ja viettämään joulua perheeni kanssa. Jouluiset tuoksut huumaavat ihanasti.

    Lapset ovat jo isoja ja odotan innolla, että voisimme viettää jouluaaton ison perheen kesken lasten ja heidän tulevien lastenlasten parissa. Sen on pakko kokea edes kerran elämässäni, että kaikki lapset lapsineen olisivat paikalla kotonani.

    Olen ollut blogisi lukijana jonkin aikaa, äsken laitoin tykkäykseni Facebook-sivullasi ja myös seuraaan Instagramista.
    linnea68@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Mukana arvonnassa, ja lukijana täällä. :) Isosti vielä onnea tästä uudesta kirjasta!
    Täydelliseen jouluun kuuluu perhe, lunta, pakkasta, hyvää ruokaa, kynttilän valoa ja joulumieltä, sekä tietenkin se tärkein: joulun sanoma<3

    VastaaPoista
  46. Musta jouluun kuuluu lapset ja niiden jännitys. Ollaan jo useampana vuonna vietetty joulua vain aikuisten kesken eikä se ole ollenkaan sama. Iso porukka, hyvää ruokaa, hyvä mieli ja ihanat jouluiset tuoksut :) Lukijana ollaan!

    VastaaPoista
  47. Blogisi seuraajiin kuulun, joten kahdella arvalla mukana :-) Minun täydelliseen Jouluun kuuluu perhe, rauhoittuminen, kynttilät ja hyvä ruoka :-) Enkä ollenkaan pahastu muutamasta rakkaudella valitusta joululahjastakaan.

    VastaaPoista
  48. Ilman muuta tähän täytyy osallistua, olen myös lukija täällä blogissa. Kirjasi ovat niin täynnä ihanaa fiilistelykuvaa!
    Onnea kirjan johdosta.

    VastaaPoista
  49. Lukijana olen niin täällä blogissa kuin facebookissakin. Täydellisenä jouluna ihana valkoinen lumi peittää maan ja ystävät ja perhe on kokoontunut yhteen nauttimaan kiireettömästä joulusta, kynttilöistä, hyvästä ruuasta, joulukuusen ihanasta tuoksusta ja lasten naurusta ja lahjoista. Yllä olevista kuvista sainkin jo ihanaa joulufiilistä näin kuumana kesäpäivänä =) Onnea kirjan johdosta!

    VastaaPoista
  50. Mukana lukijana fb:ssä ja täällä. Ihana kirja!
    -päivi-

    VastaaPoista
  51. KOKO PERHE KOOLLA.KAHELLAARVALA MUKANA.voke1@luukku.com

    VastaaPoista
  52. Mukana arvonnassa. Täydellinen joulu on rauhallinen ja hiljainen.

    VastaaPoista
  53. Ihanista ihanin kirja jälleen. Kahdella arvalla mukana ja paras joulu on pitkään ja hartaudella valmisteltu.

    VastaaPoista
  54. Kahdella arvalla mukana!!
    Joulu on silloin täydellinen kun maa on valkoinen ja kaikki rakkaat on ympärillä!!

    VastaaPoista
  55. Täydellinen joulu on ihanan rauhallinen ja kiireetön. Yhdellä mukana arvonnassa.
    malla.koivukangas@luukku.com

    VastaaPoista
  56. Mukana arvonnassa minäkin ja lukija olen. Parasta joulussa on perhe ja lasten riemu. Ja toisaalta myöhäinen ilta kynttilän hämärässä lasten mentyä nukkumaan hyvän kirjan ja joulusuklaiden kanssa ;)

    VastaaPoista
  57. Arvonnassa mukana kahdella arvalla, olen bloggerissa lukijana ja facessa seurailen myös :)

    Täydellisen joulun tekee perhe.

    VastaaPoista
  58. White lady, lukijana blogissa.
    Täydelliseen jouluun kuulu: rauhaa, rakkautta ja tunnelmallista yhdessäoloa...ja tietysti paljon lunta!!!!
    Aivan ihanalta näyttää tuo uusi kirjasi!!!

    VastaaPoista
  59. Lukijana sekä täällä, että facebookissa! Voi miten ihana kirja, niin tämä ja kaikki aikaisemmatkin! <3

    VastaaPoista
  60. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla!Ihania kuvakollaaseeja:) T.Tarjap

    VastaaPoista
  61. Mukana yhdellä :) t. Jossukka87 (jossukka87(a)gmail.com)

    VastaaPoista
  62. Hei olen mukana ja lukijana täällä sekä fb:ssä. Ihania kuvia <3

    VastaaPoista
  63. Tuo kannessa oleva enkeli on niin herkkis :)
    Kauniita tunnelmakuvia <3
    Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  64. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Täydellinen joulu muodostuu, kun mieli on rauhallinen, tyytyväinen ja kykenee aistimaan maailman pienet kauniit asiat ja nauttimaan niistä. - Lilli P-

    VastaaPoista
  65. Ihanaan jouluun kuuluu tunnelma, ripaus punaista,vihreää ja valkoista lunta.Kirja on kiva. Mukaan arvontaan yhdellä arvalla. pirjo.immonen@pp1.inet.fi

    VastaaPoista
  66. Mukana kahdella arvalla kun täällä lukijana. Ihana olisi tuo kirja. Täydellinen joulu on rauhallinen, stressitön ja kiireetön koko perheen sopuisa juhla.

    VastaaPoista
  67. Onnea kirjasta! Kauniita kuvia, jotka henkivät joulun henkeä :) Täydellinen joulu on sellainen, jonka voi viettää rakkaimpiensa kanssa. Mukana kahdella arvalla lukijana.

    VastaaPoista
  68. Lukijana mukana ihanassa arvonnassa. Ihanaan jouluun kuuluu lasten riemu, rakkaiden kanssa yhdessä oleminen ja valkoinen maa :)

    VastaaPoista
  69. Ihanaan jouluun kuuluu perhe, joulun musiikki, joulun tuoksut, ja rauhallinen yhdessäolo. Kirjasi näyttää ihanalta. Tulen arvontaan kahdella arvalla, olen blogiisi lukija.

    VastaaPoista
  70. Mukana arvonnassa kahdella arvalla! Facebookissa seurailen :)

    VastaaPoista
  71. Voi kun ihana kirja. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla.
    E-R

    VastaaPoista
  72. Kahdella mukana! Juuri sellainen hitaasti rakkaudella valmisteltu on paras joulu, tunnelman rakentaminen alkaa lokakuussa! <3 tänä vuonna toivottavasti sun uuden kirjan kera :)

    VastaaPoista
  73. Hei Ilona!
    Jälleen kerran aivan mahtavia kuvia. Olen ollut blogisi lukija
    jo pitkään. Ehkä samoihin aikoihin, kun tutustuin Tainaan.
    Olisi mahtavaa voittaa tuo ihana kirjasi ja pikkuhiljaa
    valmistautua Joulun ihanuuksiin.
    Kaunista, ihanaa syksyn aikaa sinulle!
    Terkuin Jaana

    VastaaPoista
  74. Lukiana facessa. Ihana joulu on kun on mukavat ihmiset ja lämmin henki ja joulun tunnelma ja kynttilät ym.
    niinamentula@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Täydellinen joulu on yhdessä oloa rakkaimpien kanssa, lasten riemua ja kiireetöntä oleskelua. Täydelliseen jouluun kuuluu myös lumi, kuusenhakumatka, joulusauna ja jouluherkkujen leipominen lasten kanssa. Lukijana blogissa, mukaan kahdella arvalla :)

    VastaaPoista
  76. Täydellinen joulu on tunne, ja se tulee rakkaiden ihmisten seurasta ennemmin kuin ulkoisista puitteista - toki kynttilöillä, aidolla kuusella, suklaalla, vanhoilla ihanilla joululauluilla, piparin tuoksulla, hiljaa leijailevilla lumihiutaleilla, pienillä, ajatuksella valituilla paketeilla, hyvillä kirjoilla, joulusaunalla ja villasukilla ei ainakaan tunnelma huonone. :)

    Lukijana kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  77. Kahdella mukana lukijana:)
    Hmm...ihanaan jouluun kuuluu tuoksut:hyasintti,piparit,kinkku,omenat,kuusi,pakkanen...

    VastaaPoista
  78. Ihanalta näyttää tuo kirja!
    Seurailen blogissa ja FB:ssä :)
    En ole mikään "jouluihminen", mutta lumi ainakin kuuluu ehdottomasti jouluun ja hyasintin tuoksu :)

    VastaaPoista
  79. Mukaan yhdellä! Rauhallinen joulu ilman hössötysstressiä :-)
    satu.kantoluoto@hotmail.com

    VastaaPoista
  80. Mukana arvonnassa.
    Täydellinen joulu- perhe siihen kuuluu ehdottomasti. Levollisuus, hyvä ruoka, kynttilät, sauna, joulumusiikki. Yhdessäolo. Siinä tärkeimmät, muuta ei tarvitse.
    -Ankku

    VastaaPoista
  81. Täydellinen joulu on sellainen, että saat olla juuri siellä ja juuri niiden ihmisten kanssa kuin haluat. Mukaan sopivasti perinteiden tuottamaa tunnelmaa ja hyvää ruokaa, niin ollaan jo lähellä. Lumipeite tekee kaikista vielä kauniimpaa, vaikka sen puuttuminen ei toki pilaa koko asiaa.

    Mukana kahdella arvana, olen jo lukija täällä.

    VastaaPoista
  82. Minäkin lukijana mukana ihanassa arvonnassa.

    VastaaPoista
  83. Hei!
    Kirja näyttää aivan ihanalta. Liityin juuri blogin lukijaksi.
    Hyvä joulu on... hyvillä mielin valmisteltu ja sitten juhlan alettua kiireetön ja rauhallinen. Rakkaita on muistettu ja perinteitä noudatetaan sopivasti. :)

    VastaaPoista
  84. Olisihan tuo mukavaa voittaakin, kun on itsekin mukana. Kahdella arvalla mukana. 👍👍

    VastaaPoista
  85. Hyva joulu on joulu Suomessa.Taalla muualla se ei tunnu miltaan...
    Siksipa olisikin ihana voittaa tuo kirja vahan joulumielta tuomaan.Ei kyllakaan viela,silla kesa jatkuu viela pitkaan...
    Kahdella mukana...

    VastaaPoista
  86. Olen lukija en nyt musita olenko jo osallistunut tähän, mutta nyt ainakin laitan viestiä ihana kirja olispa kiva voittaaa. Jouluun kuuluu rakkaitten kanssa oloa ja hyvää ruokaa,. Kahdella arvalla mukaan :)

    VastaaPoista
  87. Tänään juuri kauhisteltiin että nytkö kesä on ohi kun keltaiset lehdet tippuilee puista! Mutta syksy kun tulee saa ihan pian ruveta ajattelemaan,suunnittelemaan,haaveilemaan,hääräämään ja laittamaan joulu juttuja!!! :)
    Parasta joulussa on valmistelut!!
    Mukaan arvontaan! mari-k@netti.fi

    VastaaPoista
  88. Kahdella arvalla mukana, aivan ihanan näköinen kirja :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  89. Voi sinä ihana Ilona <3 taas tiedossa mukavaa luettavaa. Olen vakituinen blogisi lukija ja osallistun arvontaan peukut pystyssä :) Annathan onnen suosia! -kylli-

    VastaaPoista
  90. Kahdella mukana!
    Parasta joulussa on, tunnelmointi, puuhastelu, perhe ja kaikki muut ihanat <3.
    Joulussa on vaan sitä taikaa ja se on ihanaa yllätysten aikaa <3 <3

    lehtorinteen.elamaa@gmail.com

    VastaaPoista
  91. Annmari Pirkanmaalta26. elokuuta 2015 klo 11.13

    Onnittelut ihanasta kirjasta! Arvonnassa mukana!
    Rakkaitten kanssa vietetty rauhallinen ja tunnelmallinen joulu on PARAS!

    VastaaPoista
  92. Kahdella arvalla mukana! Täydellinen joulu olisi joulu kesäkodissa rakkaiden kanssa. Ehkä se toteutuu vielä joskus!

    VastaaPoista
  93. Ihana kirja! Rakastan talvea <3 Minun paras joulu on hiljainen. Mukana yhdellä arvalla, olen lukija tätä kautta.

    VastaaPoista
  94. Oi, vaikuttaa jälleen niin ihanalta kirjalta, kuten muutkin kirjasi ovat olleet. <3 Lukijana mukana siis kahdella arvalla! Ihana tuo tekstikin, nyt alkoi jo aivan jouluttaa. Parasta joulussa on läheisten kanssa vietetty kiireetön aika, joulukuusi ja joulun leivonnaiset. :)

    VastaaPoista
  95. En tajua kun klikkasin kommentoi niin tuli outo sivu jossa alkoi video pyöriä ja joku äijä siinä selitti jotakin mutta klikkasin äkkiä pois sen. ja sen jälkeen pääsin takaisin kommenttikenttään hui sentän???
    Olen kuitenkin kahdella arvalla mukana ihana kirja..tuosta saisi ideoita ja paljon :)

    VastaaPoista
  96. Facebook-seuraajana mukaan arvontaan.

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  97. Paras joulu on kiireetön, stressitön perheen parissa vietetty joulu. Mukaan ihanaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  98. yhdellä arvalla mukana! ihanan oloinen kirja! paras joulu on ehdottomasti lapissa mökkeilen!
    Arja
    arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  99. mukana yhdellä arvalla! paras joulu on luminen ja perhe ympärillä! Jutska
    pilkku10@hotmail.fi

    VastaaPoista
  100. Mukana yhdellä arvalla. Paras joulu on kiireetön, perheen kanssa vietetty.
    -subba-

    VastaaPoista
  101. Kahdella arvalla mukana. Kesän loppumisen haikeudessa on parasta se, että pian on joulu. joulu on läheisten kanssa paras juhla. Sitä odotellessa olisi ihana fiilistellä tämän kirjan parissa.
    tittap@hotmail.com

    VastaaPoista
  102. Ihaninta on viettää joulua perheen ja suvun kanssa perinteitä vaalien. Erityistä tunnelmaa jouluun tuo kynttilöin koristeltu hämyinen pihasauna ja aattoillan myöhäinen käynti tuhansin kynttilöin valaistulla hautausmaalla. Päivi J.

    VastaaPoista
  103. Paras joulu on kiireetöntä aikaa perheen kanssa :) fb seuraaja.
    Saija

    VastaaPoista
  104. Paras Joulu on perheen kanssa vietetty! Harmikseni joudun usein vaan olemaan työssä joulun aikaan- 2 arvalla mukana, facessa ja blogissa lukijana-

    VastaaPoista
  105. Kahdella arvalla mukaan! Paras joulu olisi perheen kanssa vietetty luminen joulu.

    VastaaPoista
  106. Ihanaa, taas uusi kirja!
    Voi kuinka olisin "onnestasoikeana" jos arpaonni suosisi, kahdella mukana!

    VastaaPoista
  107. Onnea yrittämässä ja Jouluun kuuluu lumi, rauhottuminen läheisten kanssa ja paljon herkkuja.

    VastaaPoista
  108. Mukana, joulu on ihanaa aikaa... :) Ja lukijakin olen. :)

    VastaaPoista
  109. Ihana joulu on karkkia silmille. Fanitan täällä ja fb:ssa. Elina

    VastaaPoista
  110. Lämpimät onnittelut uutukaisesta! Näyttää taas niin ihanalta talvitunnelmaan virittäytymispaketilta. Kiitos!
    Täydellinen joulu on minusta havuntuoksuinen, rauhallinen ja tietysti kynttilöin valaistu.

    VastaaPoista
  111. Tänä aamuna eka kertaa sivuillasi! Hyvän mielen aamun aloitus. Miten kaunista ja tunnelmallista!

    VastaaPoista
  112. Täällä jouluihminen päästä varpaisiin! Mukana arvonnassa kahdella arvalla! :-) t. Kati

    VastaaPoista
  113. Paras joulu on kiireetön, hiljainen, kaunis ja perheen kanssa vietetty. Kahdella arvalla mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  114. Huikeaa, tämä tuli arvontaan :) mukana siis. Anu L

    VastaaPoista
  115. Parasta joulussa on sen valmisteleminen ja kodin laittaminen joulukuntoon ajoissa. Yhdessä perheen kanssa vietetty joulu, kun kaikki on valmista nautittavaksi. Joulun rauhallinen ilmapiiri ja kynttilän valo. Jos vielä pääsee arvontaan mukaan, niin olisin kahdella arvalla kilvassa mukana! -Saikkuli-

    VastaaPoista
  116. Kahdella arvalla mukaan arvontaan: olen lukijana bloggerissa.

    Meidän täydellinen joulu toteutuu varmaankin tulevana jouluna, kun vietämme sen vasta remontoidulla mökillä. Siellä ei ole kiirettä minnekään.

    VastaaPoista
  117. Oi, miten ihana kirja! Täytyypi toivoa että arpaonni suosii. Ihastuttava blogi sinulla! Kaisa unelmoidenhaaveillen.blogspot.fi

    VastaaPoista
  118. Rauhallinen ja kiireetön hetki, kaikki lapset kotona, se on joulu. Yhdellä arvalla mukana. tiinahyvonen67@gmail.com

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!