27. elokuuta 2015

Uusi olkkari

 
Olen tuudittautunut ajatukseen, ettei kalusteita voi sijoitella muutoin kuin seinien viereen. Meidän sohva tässä kodissa on pönöttänyt seinän vieressä ikuisuuden. Olen aina ajatellut meidän olkkarin olevan niin pieni, ettei sitä voi niin vain käännellä, miten sattuu. Aamulla minuun iski pyörremyrskyn tavoin huonekalujen siirtelyvimma ja sohvakin sai osansa siitä. Johtunee siitä, että olisi pitänyt tehdä töitä ;).
 
Ennen siirtelyä haaveilin tästä matosta. Nyt haave on kuitenkin torpattu - pärjään ilman sitä - ainakin hetken ;).
 
Muistakaa osallistua alapuolen postauksen arvontaan!
 
Nähdään!
Ilona

14 kommenttia:

 1. Tosi kaunista! Mahtaisikohan meidän olkkarissa saada muutettua huonekalujen paikkoja...hmmm...pitääpä katsoa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri täällä pohdin, miksi en ole kokeillut aikaisemmin. Sohva on meillä miehen reviiriä, mutta istuu nyt siinä tyytyväisenä - läpi siis meni muutos ;)

   Poista
 2. Nyt on olkkari mun mieleen<3 Olen alkanut kaivata tuollaista nahkasohvaa tai ainakin just tuossa värissä. Kangas on kaunista ,mutta koirahullulle epäkäytännöllistä. (Ei vielä omaa uutta, mutta tyttären koirat ja kummikoiruus) Väriti kuin elokuvasta Minun Afrikkani. Laukaan asutomessujen suosikkisisustuskisan voitti afrikkalainen sisustus. Kaipaan koloniaalista tyyliä myös sisustuslehtiin, eikä se välttämättä tai ollenkaan tarkoita virtahevon päätä seinälle, vaan ne värit ja ne tietyt tuon tyylin huonekalut...ja tietty ne ylipitkät verhot, jotka teki kuuluisiksi juuri Karen Blixen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena, ihana kuulla. Kokeilin kangassohvia ja aina sama lopputulos koiran, lapsen ja miehen kanssa - :). Mun lempielokuva ja ilmeisesti väritkin - tämä aina vain vetää puoleensa. Olkoonkin tylsää ;). Juuri katselin kuvia ja totesin, että täällähän on ihan tyylirikko - kaikki tyylit sekaisin, mutta eihän se haittaa.

   Poista
  2. Tyylirikko tai ei, näin syntyy minusta persoonallista. Löytyyhän tuolta vähän 'intiaanityyliäkin' kun on nuo suuret 'dream catchers' -koristeet. Ja mitä Neilikkaan tulee, niin huhu kertoo, että kun tuota rotua kehiteltiin, siihenkin puuttuivat linjan jossain vaiheessa inkkarit. Me sanoimme suuriruhtinatar Olgaa silloin intiaanikoiraksi, kun hän kiipesi jollekin tähystyspaikalle ja katseli maailmaa tai merta sieltä kuin intiaanipäällikkö.

   Oih, odotan vuosia kun voin alkaa sisustaa ja suuntaan ainakin nahkaiseen sohvaan myös yläkerrassa (takkahuoneessa on jo Ikean punainen nahkasohva) ja väri olisi aika tarkkaan tuo, mikä sulla tuossa nyt. Ersä koirahullu toimittajaystäväni päällystytti vähän vaaleammalla nahalla, mutta ei millään beigellä, rakkaan sohvansa juuri koirien takia, mutta se oli tyyristä lystiä. Mikä helpotus, kun nyt täytyy suojata kallista kankaista, vaalea Suomi-sohvaa.

   Pitääkin hankkia Minun Afrikkani DVD:nä, kun se on vain VHS:nä, mutta olen leffan jo melkein 10 kertaa, mutta viime kerrasta on aikaa. Oma suosikkini myös Meryliltä ja toinen onkin sitten jo Tunnit.

   <3

   Poista
  3. Ihanaa, en tiennytkään tollereista tuota - ei ihme, että maastoutuu niin hyvin sohvan nurkkaan :) Ihana Olga<3

   Ihan jäin nyt Minun Afrikkani - elokuvasta haaveilemaan ja tuo Tunnit pitäisi saada - sadepäivänä olisi aivan mahtava katsella ja inspiroitua.
   <3

   Poista
 3. Oi vitsit miten upeat noi nahkasohva ja tuoli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torista onnistuin löytämään sohvan - olen kyllä tykännyt - ja mies on ihan jumissa siihen näin kisojen aikaan ;)

   Poista
 4. Laitatpa miten vain - aina yhtä ihanaa <3
  Minulla on tuollainen unisieppari... nukunhan minä joskus päikkärit olkkarissa hhhhmmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meillä vaikuttaa ainakin Neilikkaan tuo sieppari - nukkuu joka kuvassa. Suuttui tosin sohvan siirrosta ja protestoi lattialla nukkumisella ;)

   Poista
 5. Nyt mie joudun kokeilemaan meillä sohvaa pois seinän vierustasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän vähän vie tilaa kulmittain, vaikka luulin sen imaisevan kaiken tilan pienestä olkkarista :)

   Poista
 6. Hei...aian kuin olkkari olisi nyt isompi...hieno muutos☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä juuri mietin, että miten se näin kääntyi - vaikka luulin sen tuntuvan pienemmälle :)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!